21:38 uur 11-07-2023

i2c Inc. kondigt Greg Leos aan als nieuwe Chief Sales Officer om wereldwijde verkoopstrategie te stimuleren

Veteraan van VikingCloud en Fiserv treedt toe tot i2c om de snelgroeiende wereldwijde marktaanwezigheid te ondersteunen

REDWOOD CITY, Calif.–(BUSINESS WIRE)– i2c Inc., een toonaangevende leverancier van bank- en betalingstechnologie, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Gregory A. Leos als Chief Sales Officer. In deze functie zal Greg verantwoordelijk zijn voor het leiden van de wereldwijde verkoopstrategie en het stimuleren van omzetgroei voor i2c, Inc.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230711740224/nl/

i2c Inc. Announces Greg Leos as New Chief Sales Officer to Drive Global Sales Strategy. VikingCloud and Fiserv veteran joins i2c to support rapidly growing global market presence. (Photo: Business Wire)

i2c Inc. Announces Greg Leos as New Chief Sales Officer to Drive Global Sales Strategy. VikingCloud and Fiserv veteran joins i2c to support rapidly growing global market presence. (Photo: Business Wire)

Greg brengt een schat aan ervaring mee naar i2c, nadat hij opmerkelijke bedrijfstransformaties heeft geleid binnen de sectoren financiële dienstverlening en gegevensbeveiliging. Voorheen was Greg Chief Revenue Officer bij VikingCloud, een wereldwijd bedrijf op het gebied van cyberbeveiliging en betalingscompliance.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Chuck Meyers

Director, Analyst & Public Relations

media@i2cinc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr