01:15 uur 02-02-2022

i2c lanceert uniek rapport over cryptokaart-programma’s

Categorieleider deelt inzichten van miljoenen door crypto ondersteunde kaarten die zijn uitgegeven in 40 landen

REDWOOD CITY, Californië–(BUSINESS WIRE)– i2c Inc., een toonaangevende leverancier van technologie voor digitale betalingen en bankieren, heeft vandaag een uniek rapport uitgebracht over door crypto ondersteunde kaarten, een van ’s werelds snelst groeiende kaartcategorieën. Het rapport onderzoekt account- en transactiegegevens van meer dan 4.000 traditionele en door crypto ondersteunde kaartprogramma’s, verspreid over 40 landen en drie continenten.

Met meer dan vijf miljoen door crypto ondersteunde kaarten op zijn wereldwijde platform, is i2c ’s werelds belangrijkste partner voor het uitgeven en verwerken van cryptovalutakaarten.

In tegenstelling tot veel crypto-onderzoeken, valt het op dat het rapport is gebaseerd op feitelijk gedrag (transactiegegevens) en geverifieerde demografische gegevens, in tegenstelling tot verklaringen van respondenten. Een van de hoogtepunten van het rapport zijn de bevindingen die de algemene perceptie over crypto-gebruikers in twijfel lijken te trekken en zowel het wereldwijde karakter als de grenzeloze voordelen van de technologie versterken:

  • 45% van de cryptokaarthouders is ouder dan 35
  • Door crypto ondersteunde kaartprogramma’s handelen grensoverschrijdende transacties meer dan twee keer zo snel af als traditionele kaarten
  • Door crypto ondersteunde kaartprogramma’s laten hogere dollarvolumes (7%) zien voor grensoverschrijdende transacties dan traditionele kaartprogramma’s

“Door crypto ondersteunde kaarten bieden de betalingssector baanbrekende primeurs en laten zien wat er mogelijk is voor een echt wereldwijd betalingsprogramma”, zei Jim McCarthy, president van i2c. “We zagen crypto-gerelateerde accounts het afgelopen jaar exponentieel groeien, samen met innovaties en betrokkenheidsniveaus die de manier waarop we denken over betalingen en kaarthouders, veranderen.”

Download hier het volledige rapport: Crypto ondersteunde kaarten: Achter de cijfers

Over i2c Inc.

i2c is een mondiale aanbieder van zeer configureerbare betalings- en bankieroplossingen. Door gebruik te maken van de bedrijfseigen ‘building block’-technologie van i2c kunnen cliënten eenvoudig een omvangrijke set oplossingen creëren en beheren voor credit, debit, prepaid, kredietverlening en meer, snel en kosteneffectief. i2c biedt ongeëvenaarde flexibiliteit, wendbaarheid, veiligheid en betrouwbaarheid vanuit een enkel wereldwijd SaaS-platform. i2c werd opgericht in 2001 en is gevestigd in Silicon Valley. De next-generation technologie van het bedrijf ondersteunt miljoenen gebruikers in meer dan 200 landen/regio’s en in alle tijdzones. Bezoek voor meer informatie www.i2cinc.com en volg ons via @i2cinc.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Heather Clifton

Chief Marketing Officer

media@i2cinc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr