21:57 uur 07-12-2021

i2c vestigt brancherecord met meer dan 20 nieuwe implementaties in 10 markten in november

Wereldwijde leider op het gebied van betalingen en digitaal bankieren meldt een sterke wereldwijde vraag naar zijn diensten met nog eens 50 nieuwe implementaties die naar verwachting vóór het 1e kwartaal van 2022 zullen worden voltooid

REDWOOD CITY, Californië–(BUSINESS WIRE)– i2c Inc., een toonaangevende leverancier van technologie voor digitaal betalen en bankieren, heeft vandaag aangekondigd dat het alleen al in november meer dan 20 nieuwe betalings- en digitale bankprogramma’s heeft geïmplementeerd voor klanten in 10 markten en vier continenten.

“De groeiniveaus in combinatie met de diversiteit aan klanten en programma’s die we nu in ons bedrijf zien, is een bewijs van onze groeistrategie en ons wereldwijde team”, zei Amir Wain, oprichter en CEO van i2c Inc. “We zijn verheugd om de katalysator bij uitstek te zijn voor visionairs op het gebied van betalingen en digitaal bankieren terwijl ze werken aan het versnellen van financiële innovatie en het uitbreiden van de toegang tot miljoenen eindgebruikers over de hele wereld”, zei hij.

i2c ondersteunt marktleiders op het gebied van fintech, digitaal bankieren, cryptocurrency en traditionele financiële instellingen op een enkel, flexibel wereldwijd platform. Het succes van deze fiscale helft omvat nieuwe zakelijke partners, evenals product- en wereldwijde programma-uitbreidingen voor verschillende Amerikaanse en internationale programma’s, waaronder: 1derful (Australië), BEYON Money (Bahrein), Caary (Canada), Crypto.com (Brazilië), Standard International Bank (Puerto Rico), Solid (VS) en TAG (Pakistan).

i2c maakt een breed scala aan betalingsproducten en -diensten mogelijk, van debet- en prepaidkaarten tot leningen (zowel consumenten- als commercieel krediet, evenals BNPL en LOC), met toegang tot elke grote netwerkpartner (American Express, Discover, Mastercard, Visa en Union Pay). Daarnaast biedt het bedrijf zijn partners bank- en betalingsdiensten met toegevoegde waarde, zoals fraudepreventie, contactcenter, geschillenbeheer, evenals white-label internet- en mobiele apps.

Over i2c Inc.

i2c is een mondiale aanbieder van zeer configureerbare betalings- en bankieroplossingen. Door gebruik te maken van de bedrijfseigen ‘building block’-technologie van i2c kunnen cliënten eenvoudig een omvangrijke set oplossingen creëren en beheren voor credit, debit, prepaid, kredietverlening en meer, snel en kosteneffectief. i2c biedt ongeëvenaarde flexibiliteit, wendbaarheid, veiligheid en betrouwbaarheid vanuit een enkel wereldwijd SaaS-platform. i2c werd opgericht in 2001 en is gevestigd in Silicon Valley. De next-generation technologie van het bedrijf ondersteunt miljoenen gebruikers in meer dan 200 landen/regio’s en in alle tijdzones. Bezoek voor meer informatie www.i2cinc.com en volg ons via @i2cinc.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Heather Clifton

Chief Marketing Officer

media@i2cinc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr