21:39 uur 08-03-2023

Een derde van de deelnemers aan de Bermuda Risk Summit komt uit het buitenland

HAMILTON, Bermuda–(BUSINESS WIRE)– De Bermuda Business Development Agency (BDA) is verheugd aan te kondigen dat haar tweede jaarlijkse Bermuda Risk Summit, gehouden van 6 tot 8 maart, 450 deelnemers heeft getrokken, waaronder meer dan 150 zakelijke bezoekers.

De Bermuda Risk Summit creëert groeipotentieel voor de bedrijfsontwikkeling op lange termijn, in termen van mogelijkheden om deals te sluiten rond het evenement aan de vooravond van een uiterst belangrijk vernieuwingsseizoen op 1 juni en 1 juli voor de herverzekeringssector van Bermuda. De economische impact op korte termijn, waaronder accommodatie, vervoer, eten en drinken, detailhandel en recreatie, wordt geschat op 1,8 miljoen dollar en ondersteunt ongeveer 266 banen. Dit cijfer omvat ongeveer ruim 100 extra bezoekers die naar Bermuda vlogen voor zakelijke bijeenkomsten rond het evenement, of voor nevenactiviteiten die deze week rond de Bermuda Risk Summit worden georganiseerd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Stuart Roberts, Director of Communications & PR
stuart@bda.bm | +1 441 292 7774

Check out our twitter: @NewsNovumpr