03:14 uur 24-02-2023

DEI Trailblazers worden geëerd op Bermuda Risk Summit

HAMILTON, Bermuda–(BUSINESS WIRE)– Twee pioniers op het gebied van diversiteit, rechtvaardigheid en inclusie (DEI) zullen worden gehuldigd tijdens de tweede jaarlijkse Bermuda Risk Summit, gepresenteerd door de Bermuda Business Development Agency (BDA), in samenwerking met de Association of Bermuda Insurers and Reinsurers (ABIR), EY en Gallagher Re.

Chlora Lindley-Myers, President van de National Association of Insurance Commissioners (NAIC) en Director van het Missouri Department of Commerce and Insurance, en Cheryl Ann Lister, waarnemend financieel secretaris, Regering van Bermuda, zullen DEI Trailblazer Awards ontvangen van de premier van Bermuda, de geachte E. David Burt, JP, parlementslid.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Stuart Roberts, Director Communications & PR
stuart@bda.bm | +1 441 292 7774

Check out our twitter: @NewsNovumpr