21:56 uur 14-08-2023

BDA’s vijfde jaarlijkse Bermuda Tech Summit wordt gehouden van 8 t/m 10 oktober

HAMILTON, Bermuda–(BUSINESS WIRE)– De vijfde jaarlijkse Bermuda Tech Summit, gepresenteerd door de Bermuda Business Development Agency (BDA), vindt plaats van 8 t/m 10 oktober en heeft als thema ‘Building a Foundation for the Future’.

David Hart, CEO van BDA, verklaarde: “We nodigen u uit om drie dagen deel te nemen aan thought leadership, branchepresentaties en netwerken, met uitzicht op de oceaan in de iconische Hamilton Princess & Beach Club. Niet in de laatste plaats dankzij de regelgevende zekerheid die Bermuda biedt, blijven we enkele van ‘s werelds meest opmerkelijke technologiebedrijven naar onze kusten trekken, waardoor de directe investeringen toenemen en opwindende nieuwe loopbaantrajecten voor Bermudianen worden gecreëerd.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Stuart Roberts, Director Marketing & Communications
stuart@bda.bm | +1 441 292 7774

Check out our twitter: @NewsNovumpr