19:29 uur 03-02-2023

Gallagher Re sluit zich bij ABIR en EY aan als hoofdsponsors van de 2023 Bermuda Risk Summit

HAMILTON, Bermuda–(BUSINESS WIRE)– De Bermuda Business Development Agency (BDA) is verheugd aan te kondigen dat Gallagher Re zich bij de Association of Bermuda Insurers and Reinsurers (ABIR) en EY heeft aangesloten als hoofdsponsors van de tweede jaarlijkse Bermuda Risk Summit.

Adam Schwebach, Executive Vice President, Gallagher Re zegt: “Gallagher Re is er trots op de tweede Bermuda Risk Summit te ondersteunen, een jaarlijks evenement dat de breedte en veelzijdigheid van de wereldwijd belangrijke risicomarkt van Bermuda onder de aandacht brengt. Dit evenement dient als een geschikte gelegenheid om in contact te komen met sectorleiders in de aanloop naar de halfjaarlijkse vernieuwingen. We prijzen de BDA voor hun inspanningen om van de Bermuda Risk Summit een succes te maken.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Stuart Roberts, Director of Communications & PR
stuart@bda.bm | +1 441 292 7774

Check out our twitter: @NewsNovumpr