19:17 uur 03-03-2023

Viz.ai kondigt overeenkomst aan met Bristol Myers Squibb voor snellere opsporing en behandeling van verdachte hypertrofische cardiomyopathie (HCM)

Viz.ai heeft een de novo classificatieaanvraag ingediend bij de FDA voor een nieuw AI-algoritme dat bedoeld is om patiënten die verdacht worden van HCM te identificeren en te triageren

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Viz.ai, een leider in AI-aangedreven ziektedetectie en zorgcoördinatie, heeft vandaag een meerjarige overeenkomst aangekondigd met Bristol Myers Squibb (NYSE: BMY), een wereldwijd biofarmaceutisch bedrijf, om een algoritme van kunstmatige intelligentie (AI) en workflowsoftware voor leveranciers (VizTM HCM) in te zetten, bedoeld om patiënten te identificeren en te triageren die mogelijk verdere evaluatie nodig hebben voor de detectie van hypertrofische cardiomyopathie.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230303005090/nl/

Viz.ai Announces Agreement with Bristol Myers Squibb on Hypertrophic Cardiomyopathy (Graphic: Business Wire)

Viz.ai Announces Agreement with Bristol Myers Squibb on Hypertrophic Cardiomyopathy (Graphic: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ariane Lovell

ariane.lovell@finnpartners.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr