23:47 uur 12-01-2023

Viz.ai lanceert AI-aangedreven Viz™ Vascular Suite

End-to-end platform voor vasculaire zorgteams om de detectie en behandeling van vermoedelijke vasculaire aandoeningen te versnellen

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Viz.ai, de leider op het gebied van door AI aangedreven ziektedetectie en intelligente zorgcoördinatie, heeft vandaag de lancering aangekondigd van VizTM Vascular Suite, door AI aangedreven software waarmee vasculaire zorgteams automatisch vermoedelijke longembolie, verrekking van de rechter harthelft, aortadissectie en abdominaal aorta-aneurysma (AAA) kunnen detecteren en daarvoor kunnen voorzien in triagezorg.1 Viz.ai diende een nieuwe 510(k)-aanvraag in bij de Amerikaanse Food & Drug Administration (FDA) voor het AAA-algoritme.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230112005816/nl/

Viz™ Vascular Suite (Photo: Business Wire)

Viz™ Vascular Suite (Photo: Business Wire)

“Het herkennen van de symptomen van ernstige vasculaire aandoeningen, zoals aortadissecties, is enorm belangrijk omdat elke vertraging in de behandeling een directe invloed kan hebben op de patiëntresultaten,” aldus Philip Batista, MD, Associate Program Director, Vascular and Endovasculair Surgery Residency, Cooper.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media:

Erich Sandoval

erich.sandoval@finnpartners.com
1-917-497-2867

Check out our twitter: @NewsNovumpr