23:43 uur 02-03-2023

Als nevenactivietit van MWC23 ondertekenen Zain KSA en Huawei een MoU om een wereldwijd 5.5G-pioniernetwerk “5.5G City” te bouwen

BARCELONA, Spanje–(BUSINESS WIRE)– Tijdens MWC23 in Barcelona hebben Huawei en de toonaangevende Saoedi-Arabische telecomoperator Zain KSA een strategische samenwerking Memorandum of Understanding (MoU) ondertekend voor het gezamenlijke innovatieproject “5.5G City”. De MoU werd ondertekend tijdens MWC23 dat van 27 februari tot 2 maart in Barcelona werd gehouden.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230302005606/nl/

MoU signing between Zain KSA and Huawei in Barcelona

MoU signing between Zain KSA and Huawei in Barcelona

Volgens het MoU zullen beide partijen samenwerken om technologische innovatie voor 5.5G te bevorderen en schaalbare aanbiedingen uit te breiden naar individuele klanten, ondernemingen en overheden. Bovendien zullen zij de digitale infrastructuur versterken en een wereldwijde 5.5G-infrastructuur opbouwen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Xu Jing, Huawei Technologies Co.,Ltd, xujing70@huawei.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr