17:18 uur 28-02-2023

Huawei sluit zich aan bij wereldwijde UNESCO-alliantie voor geletterdheid om het cultiveren van talent te intensiveren

BARCELONA, Spanje–(BUSINESS WIRE)– Huawei kondigde op 26 februari aan dat het zich heeft aangesloten bij de UNESCO Global Alliance for Literacy (GAL) als onderdeel van de aanloop van het bedrijf naar het Mobile World Congress 2023. De aankondiging werd gedaan tijdens een Digital Talent Summit die gezamenlijk werd georganiseerd door Huawei en het UNECSO Institute for Lifelong Learning (UIL), dat als secretariaat van de GAL fungeert.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230228005771/nl/

Representative from Huawei and UNESCO Institute for Lifelong Learning signs agreement (Photo: Huawei)

Representative from Huawei and UNESCO Institute for Lifelong Learning signs agreement (Photo: Huawei)

Tijdens de top kwamen Huawei en de UIL overeen om gezamenlijk het gebruik van technologie te bevorderen om de geletterdheid te vergroten. De twee partijen ondertekenden ook een samenwerkingsovereenkomst waarbij Huawei een uitbreiding zal financieren van de huidige initiatieven van de UIL om het gebruik van technologie door leerkrachten in ontwikkelingslanden te verbeteren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Colin Qian

qianzhecheng@huawei.com
+86 18036392250

Check out our twitter: @NewsNovumpr