22:30 uur 27-02-2023

Eucure Biopharma, dochteronderneming van Biocytogen, en Chipscreen NewWay Biosciences, holdingdochter van Chipscreen Biosciences sluiten Groot-China licentieovereenkomst voor bispecifiek antilichaam YH008

BEIJING–(BUSINESS WIRE)– Biocytogen Pharmaceuticals (Beijing) Co., Ltd. (“Biocytogen”, HKEX: 02315) heeft vandaag aangekondigd dat Eucure (Beijing) Biopharma Co., Ltd. (“Eucure Biopharma”), een volledige dochteronderneming van het bedrijf, een exclusieve licentieovereenkomst is aangegaan met Chipscreen NewWay Biosciences (“Chipscreen NewWay”), een holding dochteronderneming van Shenzhen Chipscreen Biosciences Co. Ltd. (“Chipscreen Biosciences”, SSE: 688321) voor de klinische ontwikkeling en het in de handel brengen van bi-specifiek antilichaam YH008 in Groot-China (met inbegrip van het Chinese vasteland, Hong Kong, Macau en Taiwan). Eucure Biopharma behoudt de wereldwijde rechten om YH008 te ontwikkelen en te commercialiseren buiten Groot-China.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor Biocytogen
Middelen en platforms voor antilichamen : BD-Licensing@biocytogen.com
Media: pr@bbctg.com.cn

Check out our twitter: @NewsNovumpr