23:17 uur 13-02-2023

GreenCity en ASM Global slaan de handen in elkaar voor de ontwikkeling en de exploitatie van de voorgestelde arena in Henrico County, Virginia, die de groenste arena van de Verenigde Staten moet worden

 

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Vandaag maakten GreenCity Partners en ASM Global bekend dat zij een akkoord hebben gesloten voor de ontwikkeling en de exploitatie van de voorgestelde GreenCity Arena in Henrico County. Deze arena zal plaats bieden aan 17.000 bezoekers, en wordt het groenste trefpunt van de Verenigde Staten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230213005510/nl/

GreenCity development in Richmond, Virginia, site of proposed greenest arena in the U.S. (Photo: Business Wire)

GreenCity development in Richmond, Virginia, site of proposed greenest arena in the U.S. (Photo: Business Wire)

Deze locatie wordt ontworpen voor concerttournees, familieshows, sportevenementen en toernooien, en staat centraal in de ontwikkeling die $2,3 miljard zal kosten.

Het akkoord voorziet ook dat ASM Global partner wordt in andere componenten van GreenCity, waaronder haar belangrijkste toepassingen voor detailhandel in winkelstraten en voor ontvangstfaciliteiten, die volgens de ontwikkelaars extra synergieën voor districten zullen bieden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jim Yeager

breakwhitelight (voor ASM Global)

jim@breakwhitelight.com
Gsm-nummer: 818-264-6812

Check out our twitter: @NewsNovumpr