02:24 uur 08-02-2023

Shufti Pro lanceert oplossingen voor risicobeoordeling en eIDV voor meer betrouwbare klantverificatie

Meta Description: Shufti Pro, voorloper op het gebied van on-premise IDV-oplossingen, lanceert oplossingen voor risicobeoordeling en eIDV om bedrijven te helpen fraude te bestrijden.

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Voorloper van de allereerste on-premise IDV-oplossingen, Shufti Proheeft de lancering aangekondigd van haar risicobeoordeling en eIDV-diensten om bedrijven wereldwijd te helpen identiteitsfraude en financiële misdrijven te bestrijden en te voldoen aan de steeds veranderende KYC/AML-regelgeving.

Risk Assessment Solution – is een instrument dat speciaal ontwikkeld werd om bedrijven te helpen de risico’s van hun wereldwijd diverse klantenbestand in kaart te brengen. Shufti Pro’s op maat gemaakte oplossing voor risicoscores past zich aan de belangen van organisaties aan en pakt tegelijkertijd alle mogelijke risicofactoren aan om bedrijven te beschermen tegen financiële misdrijven, reputatieschade en wettelijke sancties.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor meer informatie contact op met:

Shufti Pro

Paul Keene

Snr. Digital Marketing Manager | Shufti Pro

paul.k@shuftipro.com
+44 020 3435 6498

Market Pro

Marketing Partner | Shufti Pro

Shuftipromedia@marketpro.ai

Check out our twitter: @NewsNovumpr