20:11 uur 15-08-2023

Shufti Pro onthult geavanceerde e-IDV-service die het IDV-landschap herdefinieert

Shufti Pro lanceert een nieuwe e-IDV-service om een revolutie teweeg te brengen in de verificatie van zakelijke identiteiten en tegelijkertijd te zorgen voor robuuste beveiliging om fraude tegen te gaan

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Shufti Pro, een toonaangevende leverancier van oplossingen voor ID-verificatie, heeft de lancering van een service voor elektronische identiteitsverificatie (e-IDV) aangekondigd om bedrijven te helpen bij het effectief verminderen van fraude en tegelijkertijd te zorgen voor naleving van de KYC/AML-regelgeving. Bedrijven die online ID-controles toepassen, moeten zich houden aan de nieuwste regelgeving, aangezien landen evolueren naar elektronische verificatiesystemen, waardoor handmatige gegevensinvoer wordt verminderd.

De e-IDV-service van Shufti Pro introduceert een nieuwe beveiligingsdimensie met geavanceerde functies, waaronder gezichtsherkenning, documentverificatie en liveness-detectie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor meer informatie contact op met

Paul Keene

Snr. Digital Marketing Manager | Shufti Pro

paul.k@shuftipro.com
+44 020 3435 6498

Market Pro

Marketing Partner | Shufti Pro

Shuftipromedia@marketpro.ai

Check out our twitter: @NewsNovumpr