10:00 uur 24-05-2023

Shufti Pro’s geüpgradede KYC diensten bieden een onovertroffen onboarding van 100%

Shufti Pro ontwikkelt zijn KYC-oplossing die belooft het onboardingpercentage tot 100% te verhogen, de beveiliging uniek te maken en het frauderisico te verminderen

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Shufti Pro, toonaangevende dienstverlener voor identiteitsverificatie, verbetert zijn KYC-dienstverlening om een stijging van het onboardingpercentage voor bedrijven met 100% te verzekeren met een ongeëvenaarde beveiliging. Door middel van de geavanceerde KYC-service wil Shufti Pro de processen voor het binnenhalen van klanten sneller, gemakkelijker en veiliger maken voor wereldwijde bedrijven.

Bedrijven verliezen tegenwoordig veel ervaren en legitieme klanten door archaïsche, trage en frustrerende onboardingprocessen. Daarom zoeken ondernemingen naar een efficiënte en veilige manier om het onboardingproces voor legitieme klanten te stroomlijnen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Paul Keene

Snr. Digital Marketing Manager | Shufti Pro

paul.k@shuftipro.com
+44 020 3435 6498

Market Pro

Marketing Partner | Shufti Pro

Shuftipromedia@marketpro.ai

Check out our twitter: @NewsNovumpr