22:14 uur 08-11-2023

Shufti Pro erkend als voorbeeldleverancier voor identiteitsverificatie in Gartner® Hype Cycle™ for Digital Identity, 2023

Het Gartner® 2023 Hype Cycle™-rapport voor digitale identiteit werpt een licht op opkomende technologieën die ondernemingen en innovatieleiders waarschijnlijk efficiënter zullen maken.

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Shufti Pro is genoemd als voorbeeldleverancier in het Gartner® 2023 Hype Cycle™-rapport voor digitale identiteit dat op 26 juli 2023 is gepubliceerd. Gebruikers kunnen het rapport lezen en downloaden, dat alleen beschikbaar is voor abonnees van Gartner®.

Shufti Pro werd onderaan de pagina genoemd onder “Sample Vendors” op pagina 59, naast andere Sample Vendors.

“Al sinds 2017 bieden we innovatieve IDV-oplossingen aan bedrijven over de hele wereld en we blijven ons verbeteren door ons in te zetten voor de nieuwste technologische verbeteringen en een robuust gegevensbeveiligingsbeleid,” aldus Victor Fredung, CEO van Shufti Pro.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor meer informatie contact op met:

Paul Keene

Snr. Digital Marketing Manager | Shufti Pro

paul.k@shuftipro.com
+44 020 3435 6498

Market Pro

Marketing Partner | Shufti Pro

Shuftipromedia@marketpro.ai

Check out our twitter: @NewsNovumpr