01:55 uur 08-02-2023

Mercans verwelkomt opinieleider op gebied van wereldwijde payroll Pete Tiliakos in zijn Raad van Bestuur

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Mercans, de wereldwijde leider op het gebied van payrolltechnologie, heeft vandaag aangekondigd dat Pete Tiliakos is toegetreden tot de Raad van Bestuur als niet-uitvoerend bestuurder. Pete is een gerenommeerd wereldwijd leider op het gebied van payrollproductstrategie, HR-industrieanalist, adviseur en opinieleider. Deze benoeming komt na die van industrieveteraan Steve Goldberg die afgelopen oktober toetrad tot het bestuur van Mercans.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230207005828/nl/

Pete Tiliakos (Photo: AETOSWire)

Pete Tiliakos (Photo: AETOSWire)

Bij de aankondiging van Pete’s benoeming gaf het bestuur van Mercans te kennen: “Pete brengt een onafhankelijk en fris perspectief op de strategie en bestuursstructuur van Mercans. Zijn ervaring en inzichten versterken het bestuur en het uitvoerend managementteam van de wereldwijde payroll- en EOR-dienstverlener. De uitgebreide branchekennis van Pete is zeer gewild en zijn perspectieven staan hoog aangeschreven.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mohsin Khan
hello@mercans.com
Berkeley Square House, 2nd Floor, Berkeley Square,

Londen, VK

Check out our twitter: @NewsNovumpr