22:18 uur 23-01-2024

G2N Nova van Mercans biedt oplossing voor uitdagingen met betrekking tot de privacy van loonadministratiegegevens

Mercans introduceert in de sector nooit eerder geziene functies voor de nieuwste versie van haar internationale loonadministratiemotor G2N Nova

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Mercans blijft de internationale loonadministratiesector op baanbrekende wijze veranderen en verstevigt haar leiderspositie door interessante nieuwe functies te ontwikkelen voor haar vlaggenschip, de loonadministratiemotor G2N Nova. De onlangs gelanceerde functies omvatten baanbrekende technologie en richten zich op een aantal van de grootste uitdagingen voor internationale loonadministratie, waaronder naleving van internationale gegevensprivacy en verwerking van latentiebeperkingen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240123032765/nl/

Mercans Unveils New Updates to Its Power-Packed Payroll Engine G2N Nova (Graphic: AETOSWire)

Mercans Unveils New Updates to Its Power-Packed Payroll Engine G2N Nova (Graphic: AETOSWire)

De G2N Nova van Mercans benut baanbrekende staatloze applicatiearchitectuur om volledig anonieme loonverwerking mogelijk te maken. Deze nooit eerder geziene technologische benadering maakt de verwerking mogelijk van lonen met berekening van bruto- tot nettoloon zonder dat er gevoelige PII (Personal Identifiable Information) van klanten wordt doorgespeeld naar Mercans’ internationale loonadministratieapplicatie G2N Nova.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mohsin Khan
hello@mercans.com
Berkeley Square House, 2nd Floor, Berkeley Square, Londen, Verenigd Koninkrijk.

Check out our twitter: @NewsNovumpr