18:43 uur 22-12-2023

Mercans duikt op als transformatieleider van het payroll-businessproces in de RadarView van Avasant

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Avasant, een wereldwijd erkend analistenbedrijf, heeft Mercans genomineerd als transformatieleider van het payroll-proces in haar jaarlijkse RadarView-beoordeling van 2022-2023. Mercans stak met kop en schouders uit bij de 27 beoordeelde providers wegens het consistent leveren van uitzonderlijke waarde aan de markt. De omvattende sectoranalyse van Avasant maakt een indeling van de providers in uitdagers, baanbrekers, innovators en leiders. Avasant plaatste Mercans in een elitegroep van sectorleiders, waarmee haar technologieleiderschapsrol in de mondiale payroll-sector wordt bevestigd.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231222649675/nl/

Mercans Emerges as a Payroll Business Process Transformation Leader in Avasant's RadarView (Photo: AETOSWire)

Mercans Emerges as a Payroll Business Process Transformation Leader in Avasant’s RadarView (Photo: AETOSWire)

In een tijdspanne van één jaar evolueerde Mercans in de beoordeling van Avasant van een baanbreker tot een sectorleider. Dit illustreert haar indrukwekkende vooruitgang binnen alle kritieke uitmuntendheidsdimensies van RadarView – praktijkmaturiteit, domeinecosysteem en investeringen en innovatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mohsin Khan
hello@mercans.com
Berkeley Square House, 2nd Floor, Berkeley Square, London, UK.

Check out our twitter: @NewsNovumpr