15:45 uur 03-02-2023

Uptime Institute rondt overname af van CNet Training, het internationaal bekroonde technische onderwijsbedrijf

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Uptime Institute, de Global Digital Infrastructure Authority, een portefeuillebedrijf van Dominus Capital, L.P., kondigde vandaag aan dat het de overname van Academia Group Limited en al haar wereldwijde dochterondernemingen, waaronder CNet Training, Ltd., heeft afgerond.

CNet Training, gevestigd in Bury Saint Edmunds, Suffolk, Engeland, is een internationaal bekroond bedrijf voor technische opleidingen. CNet Training ontwerpt en levert sinds 1996 professionele trainingsprogramma’s voor netwerk- en datacenterinfrastructuur en heeft meer dan 83.000 datacenterprofessionals in 45 landen opgeleid.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Brenda South, Uptime Institute

bsouth@uptimeinstitute.com
206-706-4647

Check out our twitter: @NewsNovumpr