15:52 uur 20-12-2023

Uptime benoemt Mustapha Louni tot Chief Business Officer

Nieuw gecreëerde rol zal de wereldwijde groei en het momentum van de organisatie verder versnellen

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Het Uptime Institute is verheugd de benoeming van Mustapha Louni tot Chief Business Officer aan te kondigen. De functie is speciaal gecreëerd om strategisch leiderschap en klantsucces te stimuleren. In deze nieuwe rol zal de heer Louni de verantwoordelijkheid op zich nemen voor de wereldwijde Uptime verkoop- en marketingorganisaties en de algemene bedrijfswaarde voor alle klanten van Uptime verhogen. Hij zal zijn huidige verantwoordelijkheden voor het toezicht op de activiteiten in het Midden-Oosten, India, Afrika en de regio Azië-Pacific voortzetten. De heer Louni kan in deze leidinggevende functie een centrale rol spelen in het aansturen van Uptime’s volgende fase van wereldwijde expansie. Hij zal dit doen door middel van strategische initiatieven om de markt bekend te maken met de dramatisch groeiende wereldwijde servicelijnen en leveringsmogelijkheden van Uptime. Uptime ondersteunt op unieke wijze de wereldwijde datacenter-industrie in haar streven naar steeds betere prestaties door middel van verhoogde beschikbaarheid, veerkracht, duurzaamheid en cyberveiligheid van digitale infrastructuur.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Brenda South

206-706-4647

bsouth@uptimeinstitute.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr