17:35 uur 14-02-2023

Uptime Institute rond overname af van LEET Security S.L. voor het leveren van een uitgebreid classificatiesysteem voor cyberbeveiliging

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Uptime Institute, (“Uptime”) de wereldwijde authoriteit op het terrein van digitale infrastructuur en een Dominus Capital, LP-portfolio bedrijf, maakte vandaag bekend dat het haar overname van LEET Security S.L. heeft afgerond. LEET Security levert een onafhankelijke risico-evaluatie methode voor cyberbeveiliging en een classificatiesysteem dat speciaal werd ontworpen voor de identificatie, typering en classificatie van risico’s voor cyberveiligheid binnen iedere dienst die gebruik maakt van de digitale infrastructuur en voor elk onderdeel van die dienstverlening.

Alle organisaties en hun partners in de ICT-dienstverlening ervaren steeds meer druk om hun digitale infrastructuur te beveiligen in antwoord op het complexe en zich steeds veranderende landschap van dreigende cyberrisico’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Brenda South, Uptime Institute

bsouth@uptimeinstitute.com
206/706-4647

Check out our twitter: @NewsNovumpr