18:40 uur 18-07-2023

Uptime’s 13e jaarlijkse Global Data Center-enquête toont een groeiend aantal uitdagingen

Door de toenemende vraag en de behoefte aan meer capaciteit zijn veranderingen in de infrastructuur en de inzet van nieuwe technologie nodig, terwijl strengere regelgeving en de behoefte aan extra geschoold personeel moeten worden aangepakt

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Uptime Institute heeft vandaag de publicatie aangekondigd van zijn 13e jaarlijkse Global Data Center-enquête. Uit de bevindingen blijkt dat datacenterexploitanten te maken hebben met strengere regelgeving en meer druk om energie te besparen, naast aanhoudende personeels- en supply chain-problemen. Het rapport toont dat nieuwe technologieën potentieel een veelbelovende weg voorwaarts bieden, maar deze blijken vaak niet voldoende gestandaardiseerd en schaalbaar te zijn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Brenda South

206/706-4647

bsouth@uptimeinstitute.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr