12:44 uur 03-02-2023

Dexlevo’s GOURI symposium en merkevenement op IMCAS 2023

SEOUL, Zuid-Korea–(BUSINESS WIRE)– Dexlevo, een bedrijf gespecialiseerd in esthetische medische hulpmiddelen, heeft met succes een symposium gewijd aan zijn exclusieve product ‘GOURI’, gehouden op het IMCAS World Congress 2023 in Parijs. IMCAS (International Master Course on Aging Science), gehouden van 26 januari tot 28 januari in Parijs, Frankrijk, is een van de drie belangrijkste esthetische anti-verouderingsverenigingen ter wereld.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230202005938/nl/

GOURI Booth at IMCAS Paris 2023 (Photo: Business Wire)

GOURI Booth at IMCAS Paris 2023 (Photo: Business Wire)

Meer dan 200 artsen en bedrijven die de stand van Dexlevo bezochten, toonden grote belangstelling voor GOURI – een uniek injectiemiddel dat een fundamentele oplossing biedt voor het bestrijden van veroudering.

Het GOURI-symposium “Universal Anti-Aging Treatment” werd geleid door de Australische dermatoloog Dr. Paul Han, die niet alleen een lezing gaf, maar ook een nieuw GOURI-behandelprotocol demonstreerde dat de laatste tijd steeds populairder wordt onder artsen die GOURI gebruiken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

DEXLEVO

Lia Ko

lia.Ko@dexlevo.com
+821051022559

Check out our twitter: @NewsNovumpr