22:41 uur 11-02-2022

DEXLEVO daagt de wereld uit met de allereerste vloeibare polymeerfillers

De beperkingen van de bestaande polymeerfillers overwinnen

Met succes hun financiering voorafgaand aan de beursintroductie (pre-IPO funding) van KRW 26 miljard voltooid… Hun pre-investeringswaardering vastgesteld op KRW 250 miljard

Deelgenomen aan de grootste beautybeurs—het Aesthetic & Anti-Aging Medicine World Congress (AMWC)—om hun concurrentievermogen te tonen

SEOUL, Zuid-Korea–(BUSINESS WIRE)– De verwachting is dat Korea het tijdperk van vitale veroudering wereldwijd het snelst zal ingaan en naar verwachting zal een breed bereik van hun consumenten in de markt bestaan uit haar ouderenpopulatie. Omdat de economisch competente oudere generatie de aandacht trekt vanwege hun koopkracht, worden verscheidene anti-verouderingsproducten in de beautymarkt geïntroduceerd. Volgens Hebronstar, gespecialiseerd in managementconsulting, is de verwachting dat de binnenlandse anti-verouderingsmarkt met een gemiddelde van 13,2% per jaar zal groeien, met een aandeel van 75% van deze groei voor cosmetica, gevolgd door de medische sector (18%) en de dienstensector (7%).

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220210006097/nl/

The 1st Fully Liquid type PCL Injectable for Fundamental Skin Anti-Aging care. (Graphic: Business Wire)

The 1st Fully Liquid type PCL Injectable for Fundamental Skin Anti-Aging care. (Graphic: Business Wire)

Gegeven de transitie van de oudere generatie in een nieuwe belangrijke consumentencategorie bestaat in de huidbeautymarkt de trend om zich te ontwikkelen naar minimaal invasieve en non-invasieve procedures die veroudering naast schoonheid kunnen omvatten. Botulinetoxine- en hyaluronzuurfiller zijn de anti-verouderingsprocedures die de markt momenteel leiden. Deze producten hebben echter duidelijk beperkingen in termen van hun aanhoudende effecten. Bovendien blijft het vermogen van klanten om het verschil te zien tussen de kwaliteit van de verschillende producten beperkt, vanwege de geïntensiveerde concurrentie door de lage instapbarrières naar de markt.

DEXLEVO is een participatiemaatschappij die significant belang heeft aangetrokken vanwege hun ontwikkeling van innovatieve producten, zoals de vloeibare polymeerfillers die als eerste in de wereld succesvol zijn. Het bedrijf kwam op met een pre-investeringswaardering van KRW 250 miljard tijdens het pre-IPO financieringsproces in november vorig jaar.

Doel is het betreden van de mondiale huidverzorgingsmarkt

DEXLEVO is opgericht in 2013 en ontwikkelt schoonheidsproducten gebaseerd op bioafbreekbare polymeertechnologie. Na belangrijk onderzoek ontwikkelde het bedrijf de eerste vloeibare polymeerfillers in de wereld. DEXLEVO’s vloeibare polymeerfiller heeft buiten het lichaam een vloeibare vorm, anders dan de bestaande kleine-deeltjesformuleringen. Wanneer deze echter in het lichaam is geïnjecteerd, wordt de filler omgezet in deeltjes en regenereert het collageen in de huid om de anti-verouderingseffecten te laten zien. Jaewon You, de CEO van DEXLEVO, zei, “Terwijl we op zoek waren naar een item na het bepalen van de richting van het bedrijf op het gebied van huidverzorging, besteedden we aandacht aan het feit dat bioafbreekbare polymeerfillerproducten, die destijds populair waren in Korea, een kleine-deeltjesvorm hebben en alleen gebruikt worden in kleine gebieden zoals nasolabiale vouwen.” Hij vervolgde, “Door deze vloeibaar te maken, hebben we de eerste vloeibare polymeerfiller ontwikkeld zonder gebruiksbeperkingen en bijwerkingen.”

DEXLEVO’s vloeibare polymeerfiller verschilt van bestaande fillers doordat het collageenregeneratie binnen de huid bevordert. Bestaande fillers hebben ook een collageenregeneratie-effect. Omdat zij echter de vorm van deeltjes hebben, is het onmogelijk om ze gelijkmatig in de huid te injecteren. Daarom kunnen deze fillers alleen worden gebruikt voor plaatselijke gebieden zoals de nasolabiale vouwen. DEXLEVO heeft deze beperking echter opgelost. Als een hoogmoleculaire verbinding in vloeibare vorm in de huid wordt geïnjecteerd, kan deze in verscheidene gebieden worden gebruikt door het regeneren van collageen rond de huid terwijl het zich in kleine deeltjes omzet binnen de huid.

Gebaseerd op onderscheidende technologie heeft DEXLEVO zich in de eerste helft van 2021 verzekerd van een Europese CE-markering voor de vloeibare polymeerfiller onder de merknaam ‘GOURI’, waarbij de basis is gelegd voor hun intrede in de mondiale markt. Bovendien sloot DEXLEVO, na de introductie van ‘GOURI’ op de AMWC, leveringsovereenkomsten met lokale bedrijven in Spanje, Saoedi-Arabië, VAE, Europa, Zuidwest-Azië en Latijns-Amerika. Jaewon You verklaarde, “Met GOURI, dat sinds 2022 de Europese CE-certificering (een conformiteitskenmerk van EG-richtlijnen) heeft ontvangen, betreden we de lokale markten in Europa, het Midden-Oosten en Latijns-Amerika. In Korea zal het productgoedkeuringsproces worden voltooid in 2022 en zal het product in 2023 worden vrijgegeven, waarna klinische onderzoeken bij de FDA in de VS van start zullen gaan.”

Verzekerde zich van een investeringswaarde van KRW 250 miljard

Jaewon You, die praktische ervaring heeft opgedaan bij Samyang Corporation en CELLTRION, nam belangrijke potentie waar in de huidverzorgingsmarkt gezien de snelle herstructurering naar een verouderende maatschappij. Jaewon You verklaarde, “In de farmaceutische en biologische gebieden, zoals antikankergeneesmiddelen en geneesmiddelen voor het behandelen van zeldzame ziekten, is het niet gemakkelijk om te concurreren met de mondiale Big Pharma in termen van financiële macht en onderzoeksvermogen, maar ik was van mening dat we mondiaal voldoende concurrentievermogen hadden in het huidverzorgingsgebied.” Hij voegde toe, “Korea heeft zeer veel belang bij cosmetische procedures vanwege hun cultuur die extraversie waardeert en ik zag dit als een kans om gebruik te maken van ons uitmuntend medisch personeel en onze fabricagebasis.”

Met de succesvolle introductie van ‘GOURI’ in 2021, heeft DEXLEVO, dat participeerde als de hoofdsponsor van AMWC en een leveringscontract afsloot van circa 30 miljoen dollar, in november vorig jaar KRW 26 miljard opgehaald aan pre-IPO-financiering. Bestaande aandeelhouders, waaronder, MAGNA investment en HANA financial investment (KRW 10 miljard), Smilegate Investment (Smilegate Aphrodite Serve One Fund; KRW 10 miljard), Hyundai Venture Investment (Hyundai Youth Fund No. 2; KRW 4 miljard) en Shinhan Capital (KRW 2 miljard), namen deel aan de pre-IPO-financiering.

Interessant genoeg werd de investeringswaarde vastgesteld op 250 miljard won, wat ongeveer zes keer hoger is dan de pre-investeringsstandaard (serie B van KRW 40 miljard in 2018). Jaewon You verklaarde, “De oorspronkelijke financiering was gepland voor KRW 20 miljard maar werd verhoogd naar KRW 26 miljard vanwege actieve investeringsaanvragen van bestaande aandeelhouders die het groeipotentieel van het bedrijf als hoog beoordeelden.” Hij voegde toe, “Naast de bestaande aandeelhouders hebben veel participatiemaatschappijen en onafhankelijke investeringsfirma’s (private equity, PE) ook hun intentie om te investeren geuit, maar alleen de bestaande investeerders overschreden al de geplande investering, dus werd de externe investering uitgesloten.”

Bovendien, verklaarde Jaewon You, “De toekomst van DEXLEVO is belangrijk en ik geloof dat een IPO niet het doel is, maar dat de IPO zal volgen. Het uiteindelijke doel is om de nummer één te worden in de mondiale beautybranche.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

DEXLEVO

Marketing Department

Chris Jeong

chrisjeong@dexlevo.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr