18:07 uur 12-05-2022

DEXLEVO wint als eerste in Azië de BEST Injectable (beste injecteerbare) Award op AMWC, ’s werelds grootste congres voor esthetische anti-veroudering

SEOUL, Zuid-Korea–(BUSINESS WIRE)– Het bedrijf voor esthetische en medische hulpmiddelen DEXLEVO nam deel aan het 20e Wereldcongres voor esthetische en anti-verouderingsgeneeskunde (Aesthetic & Anti-aging Medicine World Congress, AMWC) dat in Monaco werd gehouden en legde haar producten aan de bezoekers uit.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220502005979/nl/

The aesthetic and medical device company DEXLEVO attended the 20th AMWC (Aesthetic & Anti-aging Medicine World Congress) held in Monaco and explained its products to the visitors. (Photo: Business Wire)

The aesthetic and medical device company DEXLEVO attended the 20th AMWC (Aesthetic & Anti-aging Medicine World Congress) held in Monaco and explained its products to the visitors. (Photo: Business Wire)

’s Werelds eerste volledig vloeibare injecteerbare PCL (polycaprolacton), GOURI, ontwikkeld door DEXLEVO, een bedrijf in esthetische en medische hulpmiddelen, was de eerste in Azië die werd gekozen als beste injecteerbare in de categorie op het 20e Wereldcongres voor esthetische en anti-verouderingsgeneeskunde gehouden in Monaco van 31 maart tot 2 april 2022.

AMWC is een van ’s werelds meest prestigieuze congressen op het gebied esthetiek en anti-veroudering. Meer dan 20.000 bezoekers uit meer dan 200 landen over de hele wereld, waaronder dermatologen, wonen elk jaar het evenement bij om de nieuwste trends op het gebied van esthetische en anti-verouderingsproducten en branchetrends te delen.

DEXLEVO lanceerde GOURI, ’s werelds eerste volledig vloeibare injecteerbare PCL, op het AMWC in 2021. Het nam voor het tweede jaar deel aan AMWC en won voor het eerst de prijs voor best injecteerbaar als een Aziatisch bedrijf bij de AMWC Awards, met zijn unieke technologie en producten die op het wereldtoneel werden erkend. Voor de AMWC Awards, beoordeelt en kiest het AMWC-comité de kandidaatproducten, beoordeeld door stemmen van dermatologen en werknemers uit de branche over de hele wereld. Bij de beoordeling van dit jaar werd DEXLEVO genomineerd samen met prominente wereldwijde schoonheidsbedrijven zoals Allergan, Merz, Fillmed en Aptos, wat haar competentie op de wereldmarkt aantoont.

Meer dan 150 artsen en bedrijven bezochten de stand van DEXLEVO en toonden grote interesse in GOURI, dat een fundamentele oplossing biedt voor anit-veroudering.

Onder het thema ‘1st Liquid PCL-What, When, Why?’ (1e vloeibare PCL-Wat, wanneer, waarom?) zei de Mexicaanse dermatoloog Dr. Arturo Vela: “De schoonheidsmarkt wil nu natuurlijkheid. GOURI van DEXLEVO is ’s werelds eerste volledig vloeibare injecteerbare PCL en het veiligste anti-verouderingsproduct dat voldoet aan de behoeften van de consument.” De Kroatische dermatoloog Dr. Dinko Kaliterna gaf een behandelingslezing op het congres onder het thema ‘Skin Rejuvenation with Liquid PCL’ (Huidverjonging met vloeibare PCL), en zei: “GOURI is veiliger dan concurrerende producten en de behandeling ermee is zeer geschikt. Ook is de tevredenheid van de patiënt met de procedure hoog vanwege het natuurlijke collageenregeneratie-effect.”

Een functionaris van DEXLEVO zei: “Naarmate de trend in de schoonheidsmarkt verandert, tonen meer bedrijven interesse in vergelijking met de AMWC van vorig jaar. Omdat de wereldwijde markt steeds meer interesse toont in GOURI, zijn we van plan om marketing te ondersteunen om een leider te worden in anti-verouderingsproducten.”

GOURI van DEXLEVO is ’s werelds eerste volledig vloeibare injecteerbare type PCL van polycaprolacton (PCL), een biologisch afbreekbaar polymeermateriaal, dat zich op natuurlijke wijze door het gezicht en rond de ogen verspreidt wanneer het in de huid wordt geïnjecteerd, een driedimensionale matrix vormt en collageenproductie veroorzaakt.

Met de lancering van AMWC in september 2021, verkoopt en contracteert DEXLEVO GOURI in meer dan 40 landen en neemt het als platinasponsor deel aan IMCAS 2022, dat in juni van dit jaar in Parijs wordt gehouden, om de marketingactiviteiten te versnellen en de wereldmarkt uit te breiden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

DEXLEVO

Marketing Department

Chris Jeong

chrisjeong@dexlevo.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr