12:19 uur 01-02-2023

Grote update: B2Broker voegt Match-Trader white label toe

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– Na de integratie van cTrader in 2022 is B2Broker blijven uitbreiden, met de integratie van Match-Trader als meest recente. Door het toevoegen van Match-Trader heeft B2Broker, een wereldwijde aanbieder van liquiditeit en technologie voor de FX- en cryptocurrency markten, de uitbreiding van zijn white label liquiditeitsdienst aangekondigd. Dankzij deze nieuwe integratie krijgen klanten toegang tot een volledige white label-oplossing, zeer concurrerende commercials en een kant-en-klare B2Core-integratie. Deze integratie is een uitstekend voorbeeld van de toewijding van B2Broker om zijn klanten een complete en flexibele service te bieden.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230201005070/nl/

Match-Trader White Label Ecosystem (Graphic: Business Wire)

Match-Trader White Label Ecosystem (Graphic: Business Wire)

Match-Trader while label oplossing

Om bemiddelaars en hun klanten een complete Match-Trader ervaring te bieden, heeft B2Broker een white label oplossing gecreëerd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

mail@b2broker.net
+44 208 068 8636

Check out our twitter: @NewsNovumpr