20:09 uur 31-01-2023

Overname van Transerve versterkt Precisely aanbod van locatiegegevens

De aanwinst biedt bedrijvenSaaS-visualisaties, dataverrijking en de inzet van analyses voor inzicht in belangrijke ruimtelijke contexten voor het maken van betere zakelijke beslissingen

BURLINGTON, Massachusetts–(BUSINESS WIRE)– Precisely, de wereldwijde marktleider op het gebied van data-integriteit, kondigde vandaag de overname aan van Transerve, een aanbieder van locatie-informatie en locatiedata met ervaring in de afhandeling, het verwerken en analyseren van ruimtelijke gegevens.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230131005196/nl/

Precisely, the global leader in data integrity, announces its acquisition of Transerve, a location intelligence and data provider with expertise in spatial data handling, processing and analysis. (Graphic: Business Wire)

Precisely, the global leader in data integrity, announces its acquisition of Transerve, a location intelligence and data provider with expertise in spatial data handling, processing and analysis. (Graphic: Business Wire)

Transerve heeft haar hoofdkantoor in de Indiase regio Goa en biedt kleine en middelgrote bedrijven een cloud-native oplossing voor locatie-informatie en een databiliotheek met gecureerde datasets, die een snelle terugverdientijd mogelijk maken met een flexibele SaaS-oplossing voor ruimtelijke data-analyse.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pers
Emma Forrest

press@precisely.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr