09:14 uur 24-01-2023

 FourKites versterkt management team met supply chain veteranen

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Toonaangevend supply chain visibility bedrijf FourKites heeft vandaag aangekondigd dat het zijn executive team heeft versterkt met de benoeming van een Chief Strategy Officer en een Vice President of Global Customer Success. De leidende positie van FourKites, de snelle groei en het momentum in de supply chain visibility markt zorgen ervoor dat FourKites toptalent uit de industrie blijft aantrekken.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230119005044/nl/

FourKites versterkt management team met supply chain veteranen (Photo: Business Wire)

FourKites versterkt management team met supply chain veteranen (Photo: Business Wire)

Fabrizio (Fab) Brasca is gepromoveerd tot FourKites Chief Strategy Officer. Brasca kwam vorig jaar bij FourKites aan boord als EVP, Industry and Market Strategy. Als Chief Strategy Officer, blijft hij de Industry teams van het bedrijf leiden en krijgt hij extra verantwoordelijkheden, waaronder de strategie voor de FourKites’ Global Alliances divisie en de leiding over de customer value engineering en pre-sales functies.

Daarnaast is Rebecca Nerad bij FourKites in dienst getreden als Vice President Global Customer Success. Nerad heeft meer dan 20 jaar ervaring in de supply chain industrie, met customer success functies bij bedrijven als i2 Technologies, JDA Software en Bristlecone. Meest recentelijk was zij Vice President of Customer Success bij e2open, waar zij de invoering, uitbreiding en retentie van software oplossingen maximaliseerde. Nerad en haar team richten zich op het opbouwen van sterke relaties en het leveren van waarde aan klanten terwijl FourKites verder uitbreidt.

“Fab heeft een belangrijke rol gespeeld in het vormen van het FourKites’ industry team en bij het bouwen van een verticale go-to-market strategie. Zijn kennis van de industrie en zijn relatie met klanten komen hem goed van pas bij het ontwikkelen en uitvoeren van de FourKites’ strategie in bredere zin”, zegt FourKites oprichter en CEO Mathew Elenjickal. “Rebecca is een opmerkelijk talent en ze past uitstekend binnen onze cultuur, waar we trots zijn op echte samenwerking met onze klanten. Ik kijk er naar uit om met hen beiden samen te werken en voort te bouwen aan ons doel: klanten helpen bij het overal bereiken van 100% visibility.”

FourKites blijft toptalent uit de industrie aantrekken nu het erkenning krijgt als uitstekende werkgever en als baanbrekende innovator in de real-time visibility markt. Deze maand is FourKites voor het derde achtereenvolgende jaar opgenomen in Built In’s lijst van Best Places to Work in Chicago, en het wordt al vijf jaar op rij genoemd als Great Place to Work in India van het Great Places Institute. Het bedrijf krijgt erkenning voor zijn vermogen om complexe knelpunten van enterprise klanten op te lossen.

Sinds de eerste uitgave van Gartners Magic Quadrant for Real-time Transportation Visibility Platform is FourKites steevast uitgeroepen tot Leader, vanwege het vermogen om uit te voeren, en het hebben van de hoogste mate van visie. FourKites scoort volgens Gartners Critical Capabilities for Real-Time Transportation Visibility Platforms rapport ook het hoogst bij Fortune 500 bedrijven met complexe behoeften. Andere onderscheidingen zijn opname in, onder andere, Inc. Magazine’s Best in Business lijst in de categorie Logistics & Transportation, AI Trailblazer by Everest Group, de 2022 Top Food Chain Technology leveranciers, Top Green Provider, en BlueYonder’s GTM Partner of the Year in 2022.

Over FourKites

Toonaangevend supply chain visibility platform FourKites® laat visibility verder reiken dan transport naar werven, magazijnen, winkels en meer. Elke dag worden er meer dan 3 miljoen zendingen over de weg, per spoor, over zee, door de lucht, per pakketdienst en koerier getrackt, in 200 landen en regio’s. FourKites combineert real-time data met krachtige machine learning om bedrijven te helpen bij het digitaliseren van hun end-to-end supply chains. Meer dan 1.200 van ‘s werelds bekendste merken — waaronder 9 van de top 10 CPG en 18 van de top 20 voedsel- en drankbedrijven — vertrouwen op FourKites om hun bedrijf te transformeren en meer flexibele, efficiëntere en duurzamere supply chains te creëren. Kijk voor meer informatie op https://www.fourkites.com/.

Contacts

Scott Johnston

European PR Director, FourKites

+31 62 147 8442

scott.johnston@fourkites.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr