12:19 uur 23-01-2023

Onderzoekers benutten de kracht van Masimo Root® Geavanceerde multimodale bewakingsmogelijkheden, om het effect van verschillende beademingsstrategieën op de hersenoxygenatie tijdens een thoracoscopische operatie te bestuderen

Gelijktijdig gebruik van Masimo O3® Regionale Oximetrie, NomoLine® Capnografie, SedLine® Hersenfunctiecontrole, en rainbow® Pulse CO-Oximetry hielp clinici vast te stellen dat het handhaven van hogere End-tidal Carbon Dioxide (EtCO2) verbeterde cerebrale oxygenatie, tot betere resultaten leiden

NEUCHATEL, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– Masimo (NASDAQ: MASI) kondigde vandaag de bevindingen aan van een prospectieve, enkele blindering, gerandomiseerde gecontroleerde studie, gepubliceerd in de Journal of Anesthesia & Intensive Care Medicine waarin Dr. Mona Mohamed Mogahed en collega’s van de Universiteit van Tanta in Tanta, Egypte en het King Fahd General Hospital in Jeddah, Saoedi-Arabië, nastreefden om het effect te evalueren van verschillende ventilatiestrategieën op de cerebrale oxygenatie van patiënten die video-ondersteunde thoracoscopische chirurgie (VATS) ondergaan.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230122005050/nl/

Masimo Root® (Graphic: Business Wire)

Masimo Root® (Graphic: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contactpersoon:
Masimo
Evan Lamb

949-396-3376

elamb@masimo.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr