22:13 uur 16-04-2024

Joe Kiani, oprichter en CEO van Masimo, spreekt over AI tijdens de Global Patient Safety Summit in Chili

De toespraak van Kiani op woensdag, tijdens de 6e Global Ministerial Summit on Patient Safety, zal toelichten hoe op AI gebaseerde medische oplossingen artsen beter kunnen wapenen en de veiligheid voor patiënten kunnen verbeteren

SANTIAGO, Chili–(BUSINESS WIRE)– Masimo (NASDAQ: MASI) maakte vandaag bekend dat Joe Kiani, de oprichter en CEO van het bedrijf, een van de sprekers is die morgen, 17 april, het woord zal nemen tijdens de 6e Global Ministerial Summit on Patient Safety. De toespraak van Kiani, getiteld: “Empowering Patient Safety Through AI”, zal toelichten hoe technologieën gebaseerd op artificiële intelligentie, via het analyseren van zowel historische als ogenblikkelijke gegevens, artsen kunnen helpen om vergetelheidsfouten te voorkomen, waardoor de veiligheid voor de patiënten, de resultaten voor patiënten en de efficiëntie van de artsen verbeteren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Masimo
Evan Lamb

949-396-3376

elamb@masimo.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr