20:37 uur 08-06-2023

Afdeling Anesthesiologie van universitair ziekenhuis van Lausanne (CHUV) kiest Masimo W1™ uit voor gebruik bij preoperatieve patiëntbeoordeling

NEUCHATEL, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– Masimo (NASDAQ: MASI) heeft vandaag aangekondigd dat de afdeling Anesthesiologie van het universitair ziekenhuis van Lausanne (CHUV), een van de belangrijkste academische instellingen van Zwitserland, ervoor heeft gekozen om het geavanceerde Masimo W1™-horloge voor het volgen van de gezondheid een belangrijk onderdeel te maken van het onderzoeksprogramma voor preoperatieve patiëntbeoordeling. Dit initiatief, geleid door professor Patrick Schoettker, hoofd Anesthesiologie aan het CHUV en een gerenommeerd expert op het gebied van luchtwegbeheer, draadloze monitoring en de digitale transformatie van de gezondheidszorg, is bedoeld om anesthesiologen en chirurgische teams beter te informeren over de fysiologische status van hun patiënten voorafgaand aan chirurgie, met als uiteindelijk doel de patiëntresultaten te verbeteren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230608005483/nl/

Masimo W1™ (Graphic: Business Wire)

Masimo W1™ (Graphic: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:
Masimo
Evan Lamb

949-396-3376

elamb@masimo.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr