11:18 uur 15-03-2023

Europese Vereniging voor Anesthesiologie en Intensive Care (ESAIC) beveelt niet-invasieve, continue hemoglobinebewaking aan

Technologieën zoals Masimo SpHb® bieden een “praktische benadering” van perioperatief bloedbeheer en “tijdige detectie van veranderingen”

NEUCHATEL, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– Masimo (NASDAQ: MASI) kondigde vandaag aan dat bijgewerkte richtlijnen, gepubliceerd door de Europese Vereniging voor Anesthesiologie en Intensive Care (ESAIC), de waarde van niet-invasieve, continue hemoglobine (Hb) monitoring benadrukken bij het ondersteunen van clinici in het beheer van perioperatieve bloedingen. Verwijzend naar studies die gebruik maken van technologieën zoals Masimo SpHb®, wordt in de richtlijnen opgemerkt dat “het gebruik van niet-invasieve Hb-monitoringmethoden een praktische benadering kan zijn om de Hb-concentratie continu en zonder extra bloedverlies te controleren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230315005344/nl/

Masimo Root® with SpHb® (Graphic: Business Wire)

Masimo Root® with SpHb® (Graphic: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Masimo
Evan Lamb

949-396-3376

elamb@masimo.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr