10:00 uur 18-01-2023

Hansen en Aidon leveren SaaS-gebaseerde beheersoplossing aan Scandinavische energieleiders

MELBOURNE, Australië–(BUSINESS WIRE)– Hansen Technologies (ASX:HSN), een toonaangevende wereldwijde leverancier van software en diensten aan de energie-, water- en communicatie-industrie, is verheugd om aan te kondigen dat het een partnerschap aangaat met Aidon, een gevestigde, klantgerichte leverancier van smart grid, smart metering en technologische diensten in Scandinavië, om een volledig beheerde oplossing te bieden aan drie distributiesysteembeheerders (DSO’s) in de vooruitstrevende Scandinavische markt. Deze samenwerking komt er op een moment dat DSO’s hun infrastructuurcapaciteiten willen verbeteren en zich willen positioneren voor de veranderende klantenmarkt van morgen.

Het Aidon-project omvat de levering van Hansen MDM en aanverwante diensten aan drie grote DNB’s: Kymenlaakson Sähköverkko, Järvi-Suomen Energia en PKS Sähkönsiirto.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Adnan Bashir
Senior Manager, Global Corporate Communications
Hansen Technologies
+1 647-204-0999

Check out our twitter: @NewsNovumpr