16:03 uur 13-01-2023

Barcelona treft Real Madrid in finale van Spaanse Supercup

RIYAD, Saoedi-Arabië–(BUSINESS WIRE)– Barcelona boekte een spectaculaire overwinning op Real Betis na een 2-2 gelijkspel en penalty’s, gisteren in het King Fahd International Stadium in Riyad, in de tweede halve finale van de Spaanse Super Cup. Een toernooi dat voor de derde keer op rij wordt georganiseerd door het Ministerie van Sport als onderdeel van de sportevenementen tijdens het 2e Diriyah-seizoen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230113005156/nl/

Barcelona to face Real Madrid in final of Spanish Super Cup (Photo: AETOSWire)

Barcelona to face Real Madrid in final of Spanish Super Cup (Photo: AETOSWire)

In aanwezigheid van een groot aantal voetbalfans wist Barcelona de kostbare overwinning te behalen. De winst leverde Barcelona een plaats op in de laatste wedstrijd tegen Real Madrid die aanstaande zondag 15 januari om 22:00 uur Riyad-tijd in hetzelfde stadion zal worden gespeeld.

Het Koninkrijk organiseert dit grote evenement als onderdeel van internationale sporttoernooien en -evenementen die plaatsvinden in het Diriyah-seizoen van 2022. Deze worden opgezet door het Ministerie van Sport, met als streven de doelen van de Visie 2030 van het Koninkrijk te bereiken, en als een van de ‘Quality of Life’-programma’s, door het organiseren van de meest spectaculaire en grootste internationale sportevenementen, om een geweldige ervaring voor de bezoekers van het Diriyah-seizoen te garanderen door middel van prachtige activiteiten.

*Bron: AETOSWire

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sara Alghamdi – General Manager

sara.alghamdi@squidnomad.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr