19:28 uur 12-01-2023

Real Madrid verslaat Valencia en bereikt finale van Spaanse Supercup

RIYAD, Saoedi-Arabië–(BUSINESS WIRE)– Na een intense strijd met 1-1 gelijkspel versloeg Real Madrid gisteren Valencia na penalty’s en boekte het een plaats in de finale van de Spaanse Super Cup, in het King Fahd International Stadium in Riyadh. Een toernooi dat wordt georganiseerd door het Ministerie van Sport als onderdeel van de sportevenementen in het 2e Diriyah-seizoen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230112005359/nl/

Real Madrid beat Valencia to reach Spanish Super Cup final (Photo: AETOSWire)

Real Madrid beat Valencia to reach Spanish Super Cup final (Photo: AETOSWire)

In de aanwezigheid van een groot aantal voetbalfans wist Real Madrid de kostbare overwinning te behalen. Deze winst leverde hen een plaats op in de laatste wedstrijd die aanstaande zondag 15 januari om 22:00 uur Riyad-tijd in hetzelfde stadion wordt gespeeld.

Voetbalfans kijken uit naar de winnaar van de tweede halve finale die Barcelona en Real Betis vandaag om 22:00 uur Riyad-tijd zal samenbrengen en die het team zal onthullen dat zich kwalificeert voor de finale van de Spaanse Supercup tegen Real Madrid.

Het Spaanse Super Cup-toernooi werd in 2020 voor het eerst georganiseerd door Saoedi-Arabië in Jeddah, waar Real Madrid in de finale Atletico Madrid versloeg. Het tweede toernooi vond begin 2022 plaats in Riyad waar Real Madrid opnieuw de trofee in de wacht sleepte na gewonnen te hebben van Athletic Bilbao.

Het Koninkrijk organiseert dit grote evenement als onderdeel van internationale sporttoernooien en -evenementen die plaatsvinden in het Diriyah-seizoen van 2022. Deze worden opgezet door het Ministerie van Sport, met als streven de doelen van de Visie 2030 van het Koninkrijk te bereiken, en als een van de ‘Quality of Life’-programma’s, door het organiseren van de meest spectaculaire en grootste internationale sportevenementen, om een geweldige ervaring voor de bezoekers van het Diriyah-seizoen te garanderen door middel van prachtige activiteiten.

*Bron: AETOSWire

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sara Alghamdi – General Manager

sara.alghamdi@squidnomad.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr