18:29 uur 10-01-2023

Snow Software behaalt Oracle GLAS-verificatie als derde partij tool-leverancier van Oracle Fusion Middleware

De recente certificering biedt klanten een gestroomlijnde ervaring om hun Oracle-investeringen te bewaken en te optimaliseren

STOCKHOLM & AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– Snow Software, de wereldwijde leider in technologische intelligentie, kondigt vandaag aan dat het door het Oracle Global License Advisory Services (GLAS)-programma is gecertificeerd als derde partij-tool leverancier van Oracle Fusion Middleware. Dit sluit aan bij de door Snow in 2022 ontvangen Oracle Database en Oracle Database Options-certificering, waarmee klanten een geverifieerde gegevensbron over hun Oracle-omgevingen wordt aangeboden.

Met deze nieuwste certificering kunnen klanten gegevens van Oracle Fusion Middleware, samen met Oracle Database en Oracle Database Options, via hun Snow-oplossing verzamelen en versturen naar Oracle’s License Management Services (LMS) en GLAS.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. 

Contacts

PR:
Rachel Austin

Snow Software

press@snowsoftware.com

Taylor Champlin

PAN Communications

snow@pancomm.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr