20:16 uur 28-11-2023

Flexera sluit definitieve overeenkomst om Snow Software over te nemen en breidt zo zijn portfolio voor optimalisering van technologiewaarde uit

Een gezamenlijk aanbod en een versterkt partnernetwerk zullen klanten voorzien van meer data en mogelijkheden om hun IT-omgeving te begrijpen, de kosten te beheren en de risico’s te verminderen

ITASCA, Ill. & STOCKHOLM & AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– Flexera en Snow Software hebben vandaag een definitieve overeenkomst aangekondigd op grond waarvan Flexera zal overgaan tot overname van Snow.

Volgens Gartner kunnen de wereldwijde IT-uitgaven in 2024 oplopen tot $ 5,1 biljoen dollar. Er wordt geschat dat tot 32% van deze uitgaven wordt verspild. Samen zullen Flexera en Snow zorgen voor een diepgaandere zichtbaarheid van en betere inzichten in de activa, technologieën, licentie- en gebruiksvoorwaarden waaruit deze uitgaven en de bijbehorende risico’s bestaan.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR-contactpersoon bij Flexera:


Cyndi Tackett

Flexera

publicrelations@flexera.com

PR-contactpersoon bij Snow Software:


Ciri Haugh

Snow Software

press@snowsoftware.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr