14:51 uur 02-02-2023

Snow Software introduceert nieuw mondiaal partnerprogramma om exponentiële groei in kanaalecosysteem te bevorderen

Het verbeterde programma maakt zakendoen eenvoudig, leidt tot operationele efficiëntie en biedt beloningen voor partners die technologische intelligentie aan klanten leveren

STOCKHOLM & AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– Snow Software, de wereldwijde leider in technologische intelligentie, kondigt vandaag een nieuw mondiaal partnerprogramma aan. Met dit programma kunnen partners klanten ondersteunen die met complexe marktuitdagingen rond kostenbeheersing en risicobeperking te maken hebben. Ook kunnen ze met Snow efficiënter en effectiever waarde creëren. Het nieuwe programma heeft tot doel exponentiële groei in het kanaalecosysteem van Snow te bevorderen en partners nieuwe mogelijkheden te verschaffen om een groeiende technologische-intelligentiemarkt van naar schatting $11,5 miljard aan te boren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Rachel Austin

Snow Software

press@snowsoftware.com

Taylor Champlin

PAN Communications

snow@pancomm.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr