16:57 uur 10-01-2023

Precisely bereikt de status van G-Cloud 13-leveranciersnetwerk voor de Britse overheid

Data-integriteitsleider stelt overheidsorganisaties en overheidsinstellingen in staat om gemakkelijker en efficiënter vertrouwen in hun gegevens op te bouwen

BURLINGTON, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Precisely, de wereldwijde leider in data-integriteit, heeft vandaag bevestigd dat het is geselecteerd als leverancier voor het G-Cloud 13 Framework van de Crown Commercial Service. De status van goedgekeurde leverancier maakt Precisely tot een betrouwbare leverancier voor de centrale overheid, lokale overheden en organisaties in de publieke sector in het Verenigd Koninkrijk, met het Precisely portfolio van oplossingen voor data-integriteit nu beschikbaar op het G-Cloud aanbestedingsplatform.

De G-Cloud is een initiatief dat tot doel heeft het proces voor de Britse overheid en overheidsorganisaties om clouddiensten aan te schaffen, te vereenvoudigen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. 

Contacts

Emma Forrest

Precisely

press@precisely.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr