03:54 uur 06-01-2023

Biocytogen lanceert RenNano® Mouse, een volledig menselijk antilichaamplatform voor zware ketens om de ontdekking van Nanobody-geneesmiddelen te versnellen

BEIJING–(BUSINESS WIRE)– Biocytogen Pharmaceuticals (Beijing) Co., Ltd. (‘Biocytogen’, HKEX: 02315) heeft officieel zijn volledig menselijke antilichaamplatform voor zware ketens, RenNano® gelanceerd. RenNano® is het derde lid van de RenMice™-familie, en voegt zich bij RenMab™ en RenLite®. Samen zorgen de drie RenMice™-platforms van Biocytogen voor de gestroomlijnde ontdekking en ontwikkeling van volledig menselijke monoklonale antilichamen, bispecifieke/multispecifieke antilichamen en single-domain antilichamen (sdAbs of nanobodies).

Terwijl mensen en muizen antilichamen genereren die koppeling van zware en lichte ketens vereisen om functioneel te zijn, genereren kamelen en haaien antilichamen met alleen zware ketens (HCAb), wat betekent dat hun variabele domeinen (VHH of sdAb) kunnen functioneren zonder koppeling met de lichte keten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor Biocytogen
Antilichaamplatforms en antilichaamactiva: BD-Licensing@biocytogen.com
Media: pr@bbctg.com.cn

Check out our twitter: @NewsNovumpr