17:16 uur 21-11-2022

Bentley Systems maakt winnaars bekend van de Going Digital Awards in Infrastructure 2022

Winnaars bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de Going Digital Awards in Infrastructure 2022 in Londen

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Bentley Systems, Incorporated (Nasdaq: BSY), het softwarebedrijf voor infrastructuurengineering, heeft de winnaars van de Going Digital Awards in Infrastructure 2022 bekendgemaakt. Tijdens deze jaarlijkse prijsuitreiking ontvangen Bentley-softwaregebruikers een onderscheiding voor hun uitzonderlijke werk op het gebied van geavanceerd infrastructuurontwerp, bouw, en operations over de hele wereld.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20221116005718/nl/

Winnaars van de Going Digital Awards in Infrastructure 2022. Afbeelding met dank aan Bentley Systems.

Winnaars van de Going Digital Awards in Infrastructure 2022. Afbeelding met dank aan Bentley Systems.

De finalisten presenteerden hun projecten tijdens het Year in Infrastructure en Going Digital Awards 2022-evenement in Londen voor de internationale pers en 11 onafhankelijke jurypanels. Binnen de 12 prijscategorieën kozen de juryleden de winnaars uit 36 finalisten die waren geselecteerd uit bijna 300 nominaties. Deze waren door meer dan 180 organisaties uit 47 landen ingediend.

De winnaars van de Going Digital Awards in Infrastructure 2022 zijn:

Bruggen en tunnels

Ferrovial Construction en Alamo Construction

Noordoostelijke uitbreiding (NEX) van het centrale deel van de IH-35

San Antonio, Texas, Verenigde Staten

Bouw

ACCIONA

Veilig verwijderen van gevaarlijke overwegen door digitaal te bouwen

Melbourne, Victoria, Australië

Enterprise engineering

Mott MacDonald

Bibliotheek met smart objects voor het milieuagentschap

Verenigd Koninkrijk

Faciliteiten, campussen en steden

Luchthaven in Sydney

Maps@SYD

Sydney, New South Wales, Australië

Geotechnisch gebied

Mott MacDonald

Bevorderen van efficiëntie en duurzaamheid bij hergebruik van materiaal door GeoBIM

Birmingham, West Midlands, Verenigd Koninkrijk

Stroom- en communicatienetwerken

POWERCHINA Hubei

Volledige levenscyclus van digitale toepassing in Wuhan Xudong 220 kV-onderstationproject

Wuhan, Hubei, China

Procesindustrie en energieopwekking

OQ Upstream

Digitalisering betrouwbaarheid van OQ-assets

Oman

Spoor en vervoer

PT Wijaya Karya (Persero) Tbk

Geïntegreerde hogesnelheidstrein en station Jakarta – Bandung

Jakarta, Indonesië

Wegen en snelwegen

Waka Kotahi en FH/HEB JV, BECA Ltd.

Takitimu North Link

Tauranga, Western Bay of Plenty, Nieuw-Zeeland

Bouwtechniek

WSP

Unity Place geleverd met geoptimaliseerd ontwerp door WSP met behulp van innovaties van Bentley

Milton Keynes, Buckinghamshire, Verenigd Koninkrijk

Landmeten en monitoring

Singapore Land Authority

Digital Twin van Singapore mogelijk gemaakt door Mobile Mapping

Singapore

Water en afvalwater

Jacobs en PUB, het Nationaal Wateragentschap van Singapore

Tuas Water Reclamation Plant (TWRP)

Singapore

De presentaties van alle finalisten kunt u hier bekijken. In deze presentaties ziet u hoe gebruikers van Bentley uitdagingen binnen hun projecten het hoofd bieden en hoe zij hun doelstellingen kunnen bereiken door gebruik te maken van de nieuwste digitale ontwikkelingen.

Naast de winnaars van de Going Digital Awards in Infrastructure bracht Bentley’s Chief Executive Officer Greg Bentley de Founders’ Honors onder de aandacht tijdens zijn plenaire sessie op 15 november. De plenaire en break-outsessies kunnen hier on demand worden bekeken. De oprichters van Bentley hebben de Founders’ Honors afzonderlijk gekozen uit de honderden nominaties voor de Going Digital Awards die zijn binnengekomen. Deze onderscheiding wordt uitgereikt aan een klein aantal toonaangevende projecten, personen en organisaties die Bentley bijzonder hebben geïnspireerd bij het uitvoeren van diens missie om de wereldinfrastructuur te verbeteren en tegelijkertijd de wereldeconomie en het milieu te verbeteren. Voor meer gegevens over de Founders’ Honors klikt u hier.

Voor meer informatie over de Going Digital Awards in Infrastructure klikt u hier.

Afbeelding
Winnaars van de Going Digital Awards in Infrastructure 2022. Afbeelding met dank aan Bentley Systems.

# #

Over Bentley Systems

Bentley Systems (Nasdaq: BSY) is het softwarebedrijf voor infrastructuurengineering. We leveren innovatieve software om infrastructuur over de hele wereld te verbeteren, waarmee we zowel de wereldwijde economie als het milieu ondersteunen. Onze toonaangevende softwareoplossingen worden gebruikt door professionals en organisaties van elke omvang voor het ontwerp, de bouw en de exploitatie van wegen en bruggen, spoorwegen en doorvoer, water en afvalwater, openbare werken en nutsvoorzieningen, gebouwen en campussen, mijnbouw en industriële faciliteiten. Ons aanbod omvat MicroStation-gebaseerde applicaties voor modelleren en simuleren, ProjectWise voor projectlevering, AssetWise voor asset- en netwerkprestaties, het toonaangevende softwareportfolio voor geoprofessionals van Seequent, en het iTwin-platform voor Digital Twins voor infrastructuur. Bentley Systems heeft meer dan 4500 medewerkers in dienst en genereert een jaarlijkse omzet van circa een miljard USD, verspreid over 186 landen. www.bentley.com

© 2022 Bentley Systems, Incorporated. Bentley, het Bentley-logo, AssetWise, iTwin, MicroStation, ProjectWise en Seequent zijn gedeponeerde of niet-gedeponeerde handelsmerken of servicemerken van Bentley Systems, Incorporated of een van haar directe of indirecte volledige dochterondernemingen. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren.

Contacts

Perscontact:

Christine Byrne

+1 203 805 0432

Christine.Byrne@bentley.com
Volg ons op Twitter:

@BentleySystems

Check out our twitter: @NewsNovumpr