19:51 uur 23-09-2022

Nieuwste lijst van FourKites van Europese marktleiders in transportsector (Premier Carrier List) weerspiegelt ROI van hoogwaardige realtime supply chain-zichtbaarheidsgegevens

Marktleiders in de transportsector ervaren aanzienlijke toename in verzendingsvolumes ondanks de aanhoudende marktvolatiliteit

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Toonaangevende leverancier van realtime supply chain-zichtbaarheid FourKites heeft vandaag zijn algemene lijst met Europese marktleiders in de transportsector, de Premier Carrier List (PCL) gepubliceerd. Daarin wordt de snelgroeiende gemeenschap van tussenhandelaren, vervoerders en 3PL’s erkend die de hoogste normen van zichtbaarheidsgerelateerde operationele uitmuntendheid in alle vervoerswijzen bereiken.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220923005066/nl/

FourKites’ Latest European Premier Carrier List Reflects ROI of High-quality Real-Time Supply Chain Visibility Data (Graphic: Business Wire)

FourKites’ Latest European Premier Carrier List Reflects ROI of High-quality Real-Time Supply Chain Visibility Data (Graphic: Business Wire)

Om opgenomen te worden in de PCL moeten vervoersbedrijven aantonen dat zij in staat zijn hoogwaardige, consistente en accurate gegevens over het overgrote deel van hun zendingen te verstrekken, zodat hun verladers en andere ecosysteempartners hun activiteiten kunnen stroomlijnen, de snelheid van de omlooptijden in de verzendingsdokken kunnen verhogen, de voorraadniveaus kunnen verlagen en de arbeidskosten kunnen optimaliseren.

In de eerste helft van 2022 werden 685 vervoerders in de PCL opgenomen, met een stijging van 8% voor in Europa gevestigde vervoerders. Deze Premier Carriers toonden een aanzienlijk hoger gemiddeld trackingpercentage dan niet-PCL-vervoerders. In de afgelopen zes maanden volgden vervoerders die in aanmerking kwamen voor de Premier Carrier List gemiddeld 92,6% van hun wegzendingen met realtime zichtbaarheid, terwijl niet-PCL-vervoerders slechts 74,3% van hun zendingen volgden.

“We zijn met FourKites in zee gegaan omdat we onze activiteiten wilden uitbreiden,” aldus Vladas Stončius, CCO, Vlantana. “In toenemende mate verwachten leveranciers dat vervoerders realtime gegevens over alle zendingen verstrekken. Dankzij FourKites kunnen we dat efficiënt en consequent doen, waardoor we grotere klanten hebben binnengehaald en onze marges hebben verhoogd.”

Premier Carriers kenden met name hogere groeipercentages dan hun niet-PCL-tegenhangers. In Europa ondervonden Premier Carriers, van de eerste helft van 2021 tot de eerste helft van 2022, een volumegroei van 9% in vergelijking met niet-PCL-vervoerders in de regio, die hun volume met 2% zagen dalen.

“In aanmerking komen voor de Premier Carrier List van FourKites is een steeds belangrijkere onderscheiding voor vervoerders, tussenhandelaren en 3PL’s die zich willen onderscheiden in een almaar competitievere en volatielere markt,” stelde Jason Eversole, Vice President, Carrier Operations & Strategy, FourKites. “We zijn verheugd over de aanhoudende groei van het totale aantal Premier Carriers, en net zo verheugd over de duidelijke zakelijke voordelen die zij ervaren als gevolg van hun met zichtbaarheid verband houdende uitmuntendheid.”

De Premier Carrier List vindt u hier, waar gebruikers de lijst kunnen raadplegen en doorzoeken op basis van de mogelijkheden van de vervoerder, de vervoerswijzen, de regio’s die worden bediend en andere relevante criteria.

Premier Carriers vertellen over de voordelen van het programma:

Transervice is vereerd om erkend te worden als een FourKites Premier Carrier. FourKites heeft Transervice en onze klanten een ongeëvenaard inzicht gegeven in onze logistieke activiteiten. Deze capaciteit zorgt voor volledige transparantie in de supply chain en bevordert een efficiënt gebruik van middelen. We zijn trots op onze samenwerking met FourKites en kijken uit naar hun voortdurende groei en innovatie.”

– Tom Poduch, Senior Director, Solutions, bij Transervice

Van den Bosch is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om haar supply chain efficiënter en duurzamer te maken. Gevoed door gegevens, inzichten en kennis zijn innovatie en digitalisering belangrijke drijfveren. De kwalificatie Premier Carrier is een mooie erkenning en bevestiging van onze positie als dé supply changer in bulk.”

– Marrit Hopmans, Data & Applications Manager, Van den Bosch

“Als voormalig werknemer van FourKites heb ik uit eerste hand ervaren hoe noodzakelijk hun technologie is voor de hele industrie. TransLoop is bijzonder trots op de erkenning als FourKites Premier Carrier. We zullen blijven doen wat onze verlader- en vervoerderspartners nodig hebben om TransLoop de meest transparante en betrouwbare tussenhandelpartner in de industrie te laten zijn.”

– Nick Reasoner, CEO, TransLoop

Over FourKites

FourKites®, het toonaangevende platform voor wereldwijde zichtbaarheid van de toeleveringsketen, breidt de zichtbaarheid uit van transport naar werven, magazijnen, winkels en verder. FourKites volgt dagelijks meer dan 2,8 miljoen zendingen over de weg, per spoor, over zee, door de lucht, per pakket en koerier en bereikt meer dan 200 landen. FourKites combineert realtime data en krachtige machine learning om bedrijven te helpen hun end-to-end supply chains te digitaliseren. Meer dan 1.100 van ‘s werelds meest erkende merken – waaronder 9 van de top-10 CPG en 18 van de top-20 voedsel- en drankbedrijven – vertrouwen op FourKites om hun bedrijf te transformeren en meer wendbare, efficiënte en duurzame supply chains te creëren. Meer informatie vindt u op www.fourkites.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Scott Johnston

Europees PR Director FourKites

+31 62 147 8442

scott.johnston@fourkites.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr