20:18 uur 01-09-2022

FourKites lanceert nieuwe uniforme klantinterface – de eerste oplossing om end-to-end supply chain-visibiliteit te bieden in één enkel platform

Nieuwe innovatieve platformfuncties combineren naadloos zichtbaarheidsgegevens van alle modi, planning van vrachtwagenafspraken en magazijnwerfbeheer, waardoor de productiviteit en prestaties toenemen

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– FourKites, een toonaangevend supply chain-visibiliteitsbedrijf, heeft vandaag een belangrijke platformupgrade aangekondigd waarmee organisaties gemakkelijker kritieke zichtbaarheidsgegevens van de toeleveringsketen in hun hele onderneming kunnen benutten. De nieuwe release zorgt voor een naadloze integratie tussen realtime transportzichtbaarheid en faciliteitspecifieke gegevens – in alle modi – en biedt bruikbare inzichten die de efficiëntie bevorderen en verstoringen in de volledige supply chain voorkomen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220901005398/nl/

FourKites launches new unified Customer Interface - the first solution to deliver End-to-end supply chain visibility in a single platform (Photo: Business Wire)

FourKites launches new unified Customer Interface – the first solution to deliver End-to-end supply chain visibility in a single platform (Photo: Business Wire)

Met deze nieuwste verbeteringen worden gegevens automatisch gesynchroniseerd tussen de realtime transporttracking van het platform en de Appointment Manager– en Dynamic Yard®-applicaties om snellere, meer gecontextualiseerde multimodale inzichten te leveren die de ROI voor alle teams stimuleren. Enkele voorbeelden van deze bruikbare inzichten zijn:

 • Transportmanagers kunnen planningen van tevoren opnieuw prioriteren op basis van afspraaktijden die worden weergegeven naast de bijbehorende ETA van de zending
 • Magazijnleiders kunnen automatisch vracht in- en uitchecken die aankomt op een punt met geofence-tracking, waardoor nauwkeurige registratie van faciliteitsactiviteiten mogelijk wordt
 • Leidinggevenden in de toeleveringsketen kunnen de landkosten voor zendingen nauwkeurig volgen in één enkele weergave, inclusief multimodale bewaarkosten, overliggeld op zee, overslag en verblijf in faciliteiten
 • Voorraadplanners hebben een volledig overzicht van de voorhanden en in transit voorraad om productieschema’s beter te plannen, of van bezuinigingen op uitgaande vracht om boetes te verminderen en spoedzendingen te elimineren
 • Leidinggevenden in de toeleveringsketen en het magazijn kunnen de planning van de faciliteiten optimaliseren op basis van de ETA’s van de aanloophavens om de snelste doorvoer van zeecontainers te garanderen en het vrachtverkeer tot een minimum te beperken

Samen geven deze verbeteringen gebruikers in de hele onderneming gemakkelijke toegang tot de kritieke supply chain-informatie die ze nodig hebben om snellere oplossingen te vinden, proactief uitzonderingen te beheren en betere rapportage aan hun supply chain-partners te bieden.

“Vandaag is een belangrijke stap in de richting van het helpen van grote ondernemingen om optimaal gebruik te maken van de zichtbaarheid van de toeleveringsketen in hun hele bedrijf,” aldus Mathew Elenjickal, oprichter en CEO van FourKites. “We hebben klanten met honderden en duizenden gebruikers, dus terwijl we doorgaan met het stimuleren van innovatie in de industrie, blijven we gericht op het maximaliseren van bruikbaarheid en waarde voor onze klanten. Hen de mogelijkheid geven om al hun gegevens duidelijk geïntegreerd en geautomatiseerd te zien op één platform, in alle modi en regio’s, is de beste manier om ROI te garanderen.”

FourKites is onlangs uitgeroepen tot leider in het Gartner® Magic Quadrant™ for Real-Time Transportation Visibility Platforms van 2022, waarbij het het hoogst is gepositioneerd vanwege zijn volledigheid van visie. Bovendien scoorde het bedrijf het hoogst voor Fortune 500-bedrijven met complexe behoeften in het begeleidende rapport van Gartner, de Gartner® Critical Capabilities for Real-Time Transportation Visibility Platforms van 2022. In die analyse stond FourKites op nummer 1 in drie van de vijf meest geavanceerde toepassingsscenario’s.

Lof voor de gebruikersinterface van FourKites van Gartner Peer Reviews:

 • FourKites is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Ze hebben een sterke focus op klantenservice en nemen feedback op producten verrassend snel mee, van ontwikkeling naar productie. Hun centrale trackingplatform, hoewel geavanceerd, is opmerkelijk intuïtief en ze lijken oog te hebben voor de eindgebruikerservaring bij alles wat ze produceren. – Sr. Transportmanager, Productie
 • FourKites blijft uitblinken en maakt indruk op mij met hun vermogen om tools te leveren die nuttig zijn en ons account ondersteunen op een manier waarbij de klant centraal staat. Door met hen samen te werken, hebben ze voor dekking kunnen zorgen in meerdere landen, het werk kunnen beheren en hun tool gaandeweg kunnen verbeteren. Ik ben erg onder de indruk van hun product en de wendbaarheid in levering. – Analist Logistiekstrategie, Productie
 • We zijn meer dan tevreden over hoe FourKites ons in staat heeft gesteld om efficiënt op te schalen. Hun service en klantenondersteuning zijn uitstekend en dankzij de integratie zijn we veel efficiënter geworden. – Manager Innovaties en Systemen, Transport
 • Eenvoudig en heel veel informatie beschikbaar met een klik van de muis. Binnen enkele ogenblikken kan ik een realtime overzicht van ladingen krijgen. – Voorraadbeheerder, Voedsel en Drank
 • Het platform is erg vriendelijk en gebruiksvriendelijk, met veel potentieel om onze zichtbaarheid te vergroten en ons te helpen flexibeler te zijn. – Latijns-Amerikaans Sr. Transportmanager, Productie
 • Dit platform is geweldig om onze supply chain-teams en winkels realtime inzicht te geven in ladingen verspreid over het netwerk. Het is intuïtief, gebruiksvriendelijk en een geweldig en krachtig hulpmiddel om zinvolle inzichten te bieden. – Supply Chain Rotationeel Analist, Retail

Over FourKites

FourKites® is het grootste zichtbaarheidsplatform ter wereld en biedt meer dan alleen zicht op transport aan werven, magazijnen, winkels en daarbuiten. FourKites volgt dagelijks meer dan 2,8 miljoen zendingen over de weg, het spoor, de oceaan, door de lucht, via koeriers- en pakketdiensten, en bereikt meer dan 200 landen en gebieden. FourKites combineert realtime gegevens en krachtige machine learning om bedrijven te helpen hun end-to-end supply chains te digitaliseren. Meer dan 1.100 van ‘s werelds meest erkende merken – waaronder 9 van de top-10 CPG en 18 van de top-20 voedsel- en drankenbedrijven – vertrouwen op FourKites om hun bedrijf te transformeren en flexibelere, efficiëntere en duurzamere toeleveringsketens te creëren. Ga voor meer informatie naar https://www.fourkites.com/.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Scott Johnston

Europese PR Director FourKites

+31 62 147 8442

scott.johnston@fourkites.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr