19:12 uur 02-06-2022

FourKites uitgeroepen tot leider in het Gartner® Magic Quadrant™ 2022 voor realtime oplossingen voor transportzichtbaarheid

FourKites scoort het hoogst in 3 van de 5 gebruikssituaties in de aanvulling van Gartner® kritieke capaciteiten 2022 voor het rapport Realtime transportzichtbaarheidsplatformen

FourKites®, ’s werelds toonaangevende realtime-platform voor zichtbaarheid van de toeleveringsketen, kondigt vandaag aan dat het bedrijf voor het tweede achtereenvolgende jaar is uitgeroepen tot leider in het Gartner Magic Quadrant voor realtime transportzichtbaarheidsplatformen* (RTTVP’s) 2022. Van de 11 leveranciers die in dit rapport worden geëvalueerd, is FourKites het enige bedrijf dat zich in het leiderskwadrant bevindt met de verste volledigheid van visie.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220601005772/nl/

FourKites Named a Leader in the 2022 Gartner® Magic Quadrant™ for Real-time Transportation Visibility Solutions

FourKites Named a Leader in the 2022 Gartner® Magic Quadrant™ for Real-time Transportation Visibility Solutions

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Bovendien scoorde FourKites het hoogst voor Fortune 500-bedrijven met complexe behoeften. Volgens de kritieke mogelijkheden voor realtime transportzichtbaarheidsplatformen 2022 van Gartner®, die “een dieper inzicht geven in het product- en serviceaanbod van leveranciers door de Magic Quadrant-analyse uit te breiden”, is FourKites gerangschikt als nr. 1 in drie van de vijf meest geavanceerde gebruikssituaties.**

FourKites, de grootste wereldwijde zichtbaarheidsoplossing, volgt 2,5 miljoen zendingen per dag in alle modi en verbindt de wereldwijde toeleveringsketens van 50% van de Fortune 500, waaronder klanten zoals Cardinal Health, Bayer, Henkel, Dow, AB InBev, Cargill, Henkel, Coca-Cola, Constellation Brands, 3M, RHI Magnesita en Eastman. In de afgelopen 12 maanden heeft FourKites een groei van meer dan 40% op jaarbasis gerealiseerd in wereldwijde klanten, bijna 80% groei in totale verzendingen en 78% groei in verbonden faciliteiten, waarvan de laatste nu in totaal meer dan 2,3 miljoen individuele faciliteiten over de hele wereld.

“De nieuwe Gartner-rapporten zijn duidelijk: Realtime zichtbaarheid is een onmisbare technologie voor elke toeleveringsketen”, zegt Mathew Elenjickal, oprichter en CEO van FourKites. “FourKites is standvastig gefocust op het ontwikkelen van oplossingen die specifiek gericht zijn op de grootste pijnpunten van onze klanten en voegt echte zakelijke waarde toe. We zijn er trots op door Gartner erkend te worden als de visionair in de industrie en de oplossing bij uitstek voor grote ondernemingen met complexe behoeften.”

Wat klanten zeggen over Gartner® Peer Insights™

Het unieke, klantgerichte innovatiemodel van FourKites blijft in een mum van tijd baanbrekende capaciteiten opleveren, wat het hoogst gewaardeerde vermogen van het bedrijf ondersteunt om ’s werelds grootste ondernemingen van dienst te zijn.

“Het platform van FourKites is compleet en volwassen vanuit het perspectief voor het volgen van oceaan-, spoor- en vrachtwagenvervoer, maar ze bieden zoveel meer als u kijkt naar hun tools voor werfbeheer en plannen van afspraken. Hun onboarding- en klantensuccesteams zijn professioneel en behulpzaam. Ze zijn onze partners in dit voortdurende traject.”Professional in de toeleveringsketen, retail

“[De dingen die we het beste vinden aan FourKites zijn:] 1. Gebruiksgemak en rapportagefuncties die gebruikers kunnen afstemmen op hun behoeften. 2. Zichtbaarheidsplatform waarmee personeel van de toeleveringsketen snel beslissingen kan nemen om onze klanten van dienst te zijn. 3. Het product is hier in de VS zo succesvol dat we willen uitbreiden naar onze internationale filialen en kantoren.”Directeur, transport en logistiek

“Het platform is uitzonderlijk in de hoeveelheid gedetailleerde informatie die wordt verstrekt. Het FourKites-team was zeer gedetailleerd in hun uitleg van het systeem en de training die ze gaven. Het ondersteuningsniveau van FourKites is uitstekend. De voortdurende hulp/opvolging van hen was buitengewoon. Het systeem blijft aanvullende gegevens bieden om de service van Ventura aan de klant te verbeteren.”Manager vervoerderscapaciteit en ontwikkeling, productie

“Onze implementatie van FourKites werd in minder tijd voltooid dan verwacht. Over het algemeen werd het project zeer goed afgehandeld door de verschillende teams en het FourKites-team was waarschijnlijk het beste implementatieteam waarmee ik heb gewerkt in een project van deze reikwijdte en omvang.”Professional in de toeleveringsketen

“FourKites was een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Ze hebben een sterke focus op klantenservice en hebben de neiging om productfeedback verrassend snel via de ontwikkeling naar de productie te brengen. Hun kern traceerplatform, hoewel geavanceerd, is opmerkelijk intuïtief en ze lijken oog te hebben voor de eindgebruikerservaring bij alles wat ze produceren.” Senior manager transport, productie

FourKites blijft ongeëvenaarde innovatie stimuleren

Te midden van weer een jaar van constante verstoring van de toeleveringsketen, verdubbelde FourKites zijn klantgestuurde innovatiemodel, aangezien het bijna 80 klanten verwelkomde in zijn nieuwe innovatiepartnerprogramma. Alleen al in 2021 leverde FourKites meer dan 185 nieuwe producten en functies, waarvan bijna 40% werd aangestuurd door innovatiepartners. Een aantal meer recente innovaties van het bedrijf zijn:

  • Dynamic ETA® voor oceaan, dat verzenders, vervoerders en 3PL’s voorziet van de meest nauwkeurige ETA’s op de markt, 20% tot 40% nauwkeuriger dan door vervoerders gegenereerde cijfers, voor zeevrachten over meer dan 270 stroken en 120 vervoerders wereldwijd.
  • Dynamic ETA® voor lucht, die realtime inzicht in 100% van de luchtvracht mogelijk maakt, met uiterst nauwkeurige voorspellende ETA’s.
  • Een grote upgrade naar Dynamische Yard®, wat zeer nauwkeurige en gedetailleerde gegevens mogelijk maakt tot op het niveau van individuele SKU’s. Klanten zien tot 30% verbetering van de personeelsefficiëntie, 40% betere doorvoer in dokken en 40% tot 80% verlaging van de detentiekosten.
  • Universele afspraakmanager uitrol in Europa en APAC, die magazijnen, distributiecentra en productiefaciliteiten helpt efficiënt samen te werken bij het ophalen en ontvangen van tijdvakken om overtollige verblijftijd op de locatie te elimineren, de aanhoudingskosten te verlagen en de CO2-uitstoot te verminderen.
  • hub met bestelinformatie, die ordergegevens, multimodale laadinformatie, werfzendingen, voorraadzichtbaarheid en andere kritieke systemen van derde partijen integreert om een nieuw enkelvoudig overzicht van de volledige levenscyclus van elke bestelling te bieden.
  • Een netto nul-initiatief om ’s werelds toonaangevende bedrijven te helpen hun organisatorische doelen te bereiken om de uitstoot van de toeleveringsketen te verminderen.
  • Een toekenning van Amerikaans octrooi nr. 11.017.347 voor Smart Forecasted Arrival (slimme voorspelde aankomst), die bedrijven zeer frequente en nauwkeurige ETA’s biedt voor vracht in transit, zelfs als de vrachtwagen geen technologie heeft om locatiegegevens te verzenden.

Bovendien was FourKites vorig jaar het enige toeleveringsketenbedrijf dat werd uitgeroepen tot AI Trailblazer door de Everest Group; was een van de slechts vier transport- en logistieke bedrijven die een Best in Business Award van Inc. ontving; was een van Top 100 softwarebedrijven van 2021 volgens The Software Report; en werd uitgeroepen tot Top groene leverancier door Food Logistics.

* Gartner, Magic Quadrant voor realtime transportzichtbaarheidsplatformen, Carly West, 25 mei 2022.

* Gartner, kritieke capaciteiten voor realtime transportzichtbaarheidsplatformen, Carly West, 24 mei 2022.

Gartner disclaimer:

Gartner onderschrijft geen van de aanbieders, producten of diensten die in de publicaties worden beschreven en adviseert gebruikers van technologie om niet uitsluitend te kiezen voor leveranciers die de hoogste score of andere vermeldingen hebben behaald. De onderzoeksresultaten van Gartner zijn gebaseerd op de meningen van Gartners onderzoeksorganisatie en moeten niet als feiten worden opgevat. Gartner wijst alle garanties, uitdrukkelijk of stilzwijgend, met betrekking tot haar onderzoek af. Daaronder vallen ook alle garanties met betrekking tot verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Gartner, Magic Quadrant en Peer Insights™ zijn gedeponeerde handelsmerken van Gartner, Inc. en/of haar dochterondernemingen in de VS en internationaal en worden hierin met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden.

De inhoud van Gartner Peer Insights bestaat uit de meningen van individuele eindgebruikers op basis van hun eigen ervaringen en mag niet worden opgevat als feitelijke verklaringen, noch vertegenwoordigen ze de mening van Gartner of zijn dochterondernemingen. Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst die in deze inhoud wordt weergegeven, noch geeft zij enige garantie, expliciet of impliciet, met betrekking tot deze inhoud, over de nauwkeurigheid of volledigheid ervan, inclusief garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Over FourKites

FourKites® is het nr. 1 platform voor zichtbaarheid van de toeleveringsketen in de wereld, waarbij de zichtbaarheid verder gaat dan transport naar terreinen, magazijnen, winkels en daarbuiten. FourKites volgt dagelijks meer dan 2,5 miljoen zendingen via de weg, het spoor, de oceaan, de lucht, via pakketpost en koeriers en bereikt meer dan 200 landen. FourKites combineert realtime-gegevens en krachtig machineleren om bedrijven te helpen hun end-to-end toeleveringsketens te digitaliseren. Meer dan 1000 van ’s werelds meest erkende merken, waaronder 9 van de top-10 CPG en 18 van de top-20 van voedsel- en drankenbedrijven, vertrouwen op FourKites om hun bedrijf te transformeren en alertere, efficiëntere en duurzamere toeleveringsketens te ontwikkelen. Ga voor meer informatie naar https://www.fourkites.com/.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media
Scott Johnston

Europese PR-directeur, FourKites

+31 62 147 8442

scott.johnston@fourkites.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr