20:42 uur 20-05-2022

B2Broker heeft jaarlijkse betalingen aangekondigd voor B2Core-, MarksMan- en B2Trader-producten

LIMASSOL, Cyprus–(BUSINESS WIRE)– B2Broker is verheugd aan te kondigen dat het nu een jaarlijkse betalingsoptie biedt voor de drie kernproducten: MarksMan, B2Core en B2Trader. Met de introductie van dit nieuwe abonnement krijgen klanten korting en een eenvoudigere benadering voor het plannen van hun budget. Door deze wijziging kan het bedrijf zijn financiën stroomlijnen en de cashflow verbeteren. Het jaarabonnement is nu al van toepassing op alle drie de producten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220520005019/nl/

B2Broker Announced Annual Payments for B2Core, MarksMan, and B2Trader Products (Graphic: Business Wire)

B2Broker Announced Annual Payments for B2Core, MarksMan, and B2Trader Products (Graphic: Business Wire)

MarksMan

Of u nu een doorgewinterde professional bent of net begint in de wereld van digitale activa, MarksMan is de perfecte oplossing. Met ondersteuning voor contante en eeuwigdurende futures-liquiditeit, samen met gemakkelijke toegang tot liquiditeitspools op grote crypto-exchanges, MarksMan heeft alles wat u nodig heeft. Er is geen beter moment om het uit te testen dan nu, met het basispakket van slechts $ 5.000 per jaar (een besparing van $ 1.000) en het geavanceerde pakket van slechts $ 15.000 per jaar (een besparing van $ 3.000). Een enterprise-pakket zal binnenkort beschikbaar zijn als u een krachtiger alternatief wilt. Aggregatie, hedging, symbool-mapping, synthetische instrumenten, risicoparameters en verschillende andere functies zijn beschikbaar in MarksMan. Dus waarom niet meteen naar MarksMan gaan en er meer over te weten komen? U zult niet teleurgesteld worden.

B2Core

B2Core is een geavanceerde oplossing voor bedrijfsbeheer die brokers en exchanges een eenvoudige manier biedt om klanten, beheerders en IB-partners te beheren. Met zijn nieuwe jaarlijkse betalingsplan is B2Core nog nooit zo betaalbaar geweest. Het basispakket is beschikbaar voor slechts $ 6.000 per jaar, terwijl het geavanceerde pakket $ 15.000 per jaar kost. Deze prijzen vertegenwoordigen grote besparingen in vergelijking met eerdere tariefabonnementen ($ 1.200 besparing voor basis en $ 3.000 voor geavanceerd). En als u op zoek bent naar iets groters dan het geavanceerde abonnement, stellen we momenteel een enterprise-pakket voor een jaar samen. Blijf op de hoogte voor de aankondiging. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe B2Core u kan helpen uw bedrijf uit te breiden. B2Trader.

B2Trader

Bent u op zoek naar een matching engine die betrouwbaar, effectief en snel is voor uw digitale exchange? Zoek niet verder dan B2Trader. De kernengine is ontworpen om biedingen en aanbiedingen snel en soepel op elkaar af te stemmen, zodat u transacties met vertrouwen kunt uitvoeren. Bovendien betekent de nieuwe prijsstructuur grote besparingen voor u. Het basispakket is nu slechts $ 15.000 per jaar, wat een besparing van $ 3.000 betekent. En het geavanceerde pakket kost slechts $ 25.000, wat een besparing van $ 5.000 betekent. Een enterprise-pakket is in de maak en zal binnenkort ook beschikbaar zijn. B2Trader is de meest betrouwbare, efficiënte en krachtige engine voor elke exchange. Waarom nog langer uitstellen? Begin nu B2Trader te gebruiken!

Tot slot

Het B2Broker-team is verheugd om zijn klanten een jaarlijks betalingsabonnement aan te bieden! Ze zijn van mening dat deze verandering voordelig zal zijn voor zowel de klanten als het bedrijf. B2Broker probeert het beste te leveren dat op de markt beschikbaar is en wil dat zijn producten zo haalbaar mogelijk zijn. Profiteer dus vandaag nog van de nieuwe jaarprijzen!

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Georgiou Kaningos

Tel.: tel:+442080688636

E-mail: pr@b2broker.net

Check out our twitter: @NewsNovumpr