15:03 uur 10-03-2022

Fluence lanceert SPYDR Fang, die professionele prestaties levert voor ambachtelijke cannabisteelt

SPYDR Fang levert een geoptimaliseerd spectrum en output voor ambachtelijke kwekers en thuishobbyisten tegen een concurrerende prijs

AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– Fluence by OSRAM (Fluence), een toonaangevende wereldwijde leverancier van energiezuinige LED-verlichtingsoplossingen voor commerciële cannabis- en voedselproductie, lanceerde de nieuwste armatuur in zijn SPYDR-serie: SPYDR Fang. SPYDR Fang is speciaal ontworpen voor de retailkoper en is gebouwd met Fluence’s vertrouwde, door onderzoek ondersteunde en wetenschappelijk geleide techniek die wordt gebruikt door commerciële telers over de hele wereld.

SPYDR Fang levert een fotosynthetische fotonflux (PPF) output van 1600 μmol/s, ideaal voor cannabiskweek gedurende de hele cyclus, bevat een dimmer van 0% tot 100% voor eenvoudige bediening en maakt gebruik van Fluence’s eigen PhysioSpec™ BROAD R4-spectrum voor snelle groei en volledige, efficiënte plantontwikkeling.

Fluence Launches SPYDR Fang, Providing Professional Performance for Craft Cannabis Cultivation

SPYDR Fang delivers an optimized spectrum and output for craft growers and home hobbyists at a competitive price point

AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– Fluence by OSRAM (Fluence), a leading global provider of energy-efficient LED lighting solutions for commercial cannabis and food production, launched the latest luminaire in its SPYDR series: SPYDR Fang. Designed specifically for the retail buyer, SPYDR Fang is built with Fluence’s trusted, research-backed and science-led engineering leveraged by commercial growers throughout the world.

This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20220310005353/en/

Designed specifically for the retail buyer, SPYDR Fang is built with Fluence’s trusted, research-backed and science-led engineering leveraged by commercial growers throughout the world. (Photo: Business Wire)

Designed specifically for the retail buyer, SPYDR Fang is built with Fluence’s trusted, research-backed and science-led engineering leveraged by commercial growers throughout the world. (Photo: Business Wire)

SPYDR Fang delivers a 1,600 μmol/s photosynthetic photon flux (PPF) output ideal for full-cycle cannabis cultivation, includes a 0% to 100% dimmer for easy control, and leverages Fluence’s proprietary PhysioSpec™ BROAD R4 spectrum for rapid growth and complete, efficient plant development.

“Craft growers and home hobbyists can leverage SPYDR Fang to achieve expert plant performance in a variety of cultivation environments,” said David Cohen, CEO of Fluence. “The SPYDR series has always been designed for easy installation right out of the box, and SPYDR Fang provides an equally seamless, plug-and-play functionality. The solution harnesses years of commercial cannabis cultivation research and insight into a value-optimized top light available at retailers and distributors throughout the world.”

With greater control, SPYDR Fang delivers the precision and uniformity growers need to increase yields and produce higher-quality plants. SPYDR Fang is available through Fluence’s extensive network of retail partners and distributors.

For more information on Fluence and SPYDR Fang, visit www.fluence.science.

About Fluence by OSRAM

Fluence Bioengineering, Inc., a wholly-owned subsidiary of OSRAM, creates powerful and energy-efficient LED lighting solutions for commercial crop production and research applications. Fluence is a leading LED lighting supplier in the global cannabis market and is committed to enabling more efficient crop production with the world’s top vertical farms and greenhouse produce growers. Fluence global headquarters are based in Austin, Texas, with its EMEA headquarters in Rotterdam, Netherlands. For more information about Fluence, visit www.fluence.science.

Contacts

For Fluence,

Emma Chase

pr@fluencebioengineering.com
C: 512-917-4319

Check out our twitter: @NewsNovumpr