10:00 uur 21-02-2022

Lenovo gaat supply planning en S&OP-mogelijkheden digitaal transformeren met Blue Yonder

Technologieleider zal de plannings- en prognosemogelijkheden verbeteren

SCOTTSDALE, Ariz.–(BUSINESS WIRE)– Het vermogen om de vraag te voorspellen en de voorraad te plannen, is cruciaal voor de huidige toeleveringsketen voor productie. Daarom is Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY), een leider in het leveren van wereldveranderende technologie, begonnen aan een transformatietraject voor digitale supply chain planning met behulp van Blue Yonder’s Luminate™ Planning-oplossingen.

Lenovo ondersteunt klanten in 180 markten over de hele wereld. Het bedrijf is gericht op een gedurfde visie om slimmere technologie voor iedereen te leveren, door wereldveranderende technologieën te ontwikkelen die (via apparaten en infrastructuur) miljoenen klanten elke dag in staat stellen (via oplossingen en diensten) om een meer inclusieve, betrouwbare en duurzame digitale samenleving. Lenovo stond ook op de 16e plaats in Gartner’s 2021 Top 25 Global Supply Chain, waarmee het zijn leiderschap benadrukt als een doelgerichte organisatie en operationeel in de wereldwijde supply chain-gemeenschap1. Lenovo had een upgrade van de capaciteiten voor supply chain planning nodig om te voldoen aan de eisen van de voortdurend veranderende omgeving van vandaag en wendde zich tot zijn supply chain-provider, Blue Yonder, voor de oplossing.

Lenovo To Digitally Transform Supply Planning and S&OP Capabilities with Blue Yonder

Technology leader will improve planning and forecasting capabilities

SCOTTSDALE, Ariz.–(BUSINESS WIRE)– The ability to forecast demand and plan inventory is crucial for today’s manufacturing supply chain. That’s why Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY), a leader in delivering world-changing technology, has embarked on a digital supply chain planning transformation journey using Blue Yonder’s Luminate™ Planning solutions.

Lenovo supports customers in 180 markets around the world. The company is focused on a bold vision to deliver smarter technology for all, developing world-changing technologies that power (through devices and infrastructure) and empower (through solutions and services) millions of customers every day to create a more inclusive, trustworthy, and sustainable digital society. Also, Lenovo ranked #16 in Gartner’s 2021 Top 25 Global Supply Chain, highlighting its leadership as a purpose-driven organization and operational center of excellence in the global supply chain community1. Needing a supply chain planning capabilities upgrade to meet the demands of today’s constantly changing environment, Lenovo turned to its supply chain provider, Blue Yonder, for the solution.

Once fully implemented, Blue Yonder’s Luminate Planning solutions will allow Lenovo to improve its supply chain’s efficiency and flexibility to accommodate the current environment and business needs.

“We have worked with Blue Yonder for more than 20 years so when we made the decision to upgrade our supply chain planning solutions, we knew that Blue Yonder’s end-to-end capabilities would enable us to continuously innovate and improve our products, gain greater supply chain visibility and deliver an overall better experience for our customers,” said Guan Wei, senior vice president, Global Supply Chain, Lenovo.

With Luminate Planning, Lenovo will be able to improve its sales and operations planning (S&OP) by seamlessly incorporating all moving parts across their supply chain, aligning demand, supply, revenue, cost, and margin targets in a unified plan. With supply planning capabilities, Lenovo can stage the right inventory throughout its distribution network, minimizing stock-outs while maximizing inventory turns, and gain strong return on its invested capital to ensure that customer service levels are met.

“Lenovo’s business and the supply chain environment has significantly changed, so they were seeking a more modern, intelligent, and connected supply chain solution. Our Luminate Planning solutions provide a scenario-based, boundaryless planning system to not only help Lenovo plan for demand but also improve profitability and business efficiencies,” said Antonio Boccalandro, president, APAC, Blue Yonder.

Additional Resources:

1 Gartner Press Release: Gartner Announces Rankings of the 2021 Supply Chain Top 25, May 19, 2021

About Blue Yonder

Blue Yonder is the world leader in digital supply chain and omni-channel commerce fulfillment. Our intelligent, end-to-end platform enables retailers, manufacturers and logistics providers to seamlessly predict, pivot and fulfill customer demand. With Blue Yonder, you can make more automated, profitable business decisions that deliver greater growth and re-imagined customer experiences. Blue Yonder – Fulfill your Potential blueyonder.com

“Blue Yonder” is a trademark or registered trademark of Blue Yonder Group, Inc. Any trade, product or service name referenced in this document using the name “Blue Yonder” is a trademark and/or property of Blue Yonder Group, Inc. All other company and product names may be trademarks, registered trademarks or service marks of the companies with which they are associated.

Contacts

Marina Renneke, APR, Corporate Communications Director

Tel: +1 480-308-3037, marina.renneke@blueyonder.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr