19:37 uur 12-10-2023

Blue Yonder kondigt intentie aan om Doddle over te nemen en om retourzendingen in e-commerce te revolutioneren en reverse logistics opnieuw te definiëren

Het in Londen gevestigde technologiebedrijf zal nieuwe mogelijkheden creëren voor Blue Yonder waardoor detailhandelaren en logistieke dienstverleners consumenten betere ervaringen kunnen geven.

LONDEN & SCOTTSDALE, Ariz.–(BUSINESS WIRE)– Blue Yonder, een toonaangevende leverancier van oplossingen voor de toeleveringsketen kondigde de overname aan van Doddle, een toonaangevend technologiebedrijf voor de volledige toeleveringsketen dat samen werd opgericht door Tim Robinson en Sir Lloyd Dorfman. Zodra deze overname is afgerond, kan Blue Yonder dankzij de transactie zijn reeds robuuste reeks oplossingen voor het beheer van de toeleveringsketen en de handel uitbreiden met volledige expertise die bestaat uit afwikkeling, retourbeheer en oplossingen voor reverse logistics.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Blue Yonder Public Relations Contacts:

Marina Renneke, APR, Senior Corporate Communications Director

Tel: +1 480-308-3037, marina.renneke@blueyonder.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr